olka11135
Fanka BB :)
Wczoraj temat widzę skupiony w większości na dolegliwościach. Współczuję tym przytulajacym się do WC [emoji17] ja też raczej z tych mniej objawowych, jutro wizyta nawet nie wiecie jak już chce być po.. chce wiedzieć czy wszystko dobrze..
Co do terminu rodzenia - też trochę wolę wiosnę, rodzilam na koniec marca i byłam przez ciśnienie spuchnięta jak balon to boje się jak dojddzie ciepło.. [emoji1745][emoji1751]
Moja 3 latka też wiecznie przylazi między nas. Nie wiadomo ile razy możemy ją przenieść wraca jak bumerang.[emoji23]
Wczoraj wieczorem miałam okropne wzdęcia, ból brzucha i gazy.. mam tak bardzo często wieczorami ale wczoraj pozwoliłam sobie wypić gazowane i chyba to spotęgowało..
Miłej niedzieli dziewczyny.. [emoji8]
Generalnie może tak być bo człowiek nie jest do końca symetryczny, zwykle jedna pierś jest większa od drugiej i co za tym idzie zwykle mają różną ilość kanalików mlecznych - na usg piersi powinien lekarz móc to ocenić
Edit. A co do spania z dziećmi to my śpimy zawsze razem bo taki mamy styl i nikomu nic do tego