Iza G
Fanka BB :)
stary mi wiezie sajgonkio matko az mam slinotok
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
stary mi wiezie sajgonkio matko az mam slinotok
ja już czekam na 23 z wytęskieniem, tylko nie wiem czy mężu mój się zlituje i będzie stał w kolejce po drwala dla mnieMam to jej drwala z maca bym zjadła masakra. Pozatym cały czas mnie muli tragedia ;(
A to nie od 22 bo 22 będę koło maca i mialam zamiar zajechać pewna bylam ze od poniedziałku toja już czekam na 23 z wytęskieniem, tylko nie wiem czy mężu mój się zlituje i będzie stał w kolejce po drwala dla mnie
Za mną łazi kebabMacie tez zachcianki na " swinskie zarcie". Dramat jakis ja moge nie jesc wcale ale jak tylko pomysle o macu chinolu zupce to mam slinotok
jeszcze 4 dni i bedzie w ofercie juz mam w kalendarzu zapisaneMam to jej drwala z maca bym zjadła masakra. Pozatym cały czas mnie muli tragedia ;(
A to nie od 22 bo 22 będę koło maca i mialam zamiar zajechać pewna bylam ze od poniedziałku to
o matko boska do 24 muszę czekać?! Ale widzę, że czekamy niemalże z równym wytęsknieniem na Drwala jak na wizytę u lekarza24 niestety dopiero.... [emoji849]
Ja już leżę w łóżku, i idę zaraz spać jestem padnięta nie mialam bym sił czekać do 23 podziwiam!ja już czekam na 23 z wytęskieniem, tylko nie wiem czy mężu mój się zlituje i będzie stał w kolejce po drwala dla mnie