Dziewczyny tak wam zazdroszczę tych wizyt, że sama się umówiłam na środę na usg ale prywatnie. Chodziłam kiedyś do tego lekarza ale na nfz, a później już tylko w prywatnym gabinecie przyjmował. Mam nadzieję, że i ja coś ujrzę za 2 dni
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A kiedyś miałaś ostatnią @?Niee, bo u mnie w miescie kolejki do laboratorium sa na 1.5 h czekania i do pracy sie nie wyrabiam. Jutro stane tam o 6 zeby byc 1
11.10A kiedyś miałaś ostatnią @?
Oki, dam znac jutro co tam wyszloTo jesteśmy bardzo podobnie ja ostatni OM 12.10
Daj znac koniecznie jak beta
Mi z usg 4+2 wyszło…6+2 i tylko pęcherzyk ciążowy (z usg 4+6), wiec nic się nie dzieje, to dopiero 5+0 a przyrost bety u mnie w normie w zeszłym tygodniu ale teraz z OM jak pójdę 7+5, wiec już musi być coś widać, nawet jak ciąża jest sporo młodsza dlatego nie ma się co spieszyć na usg i niepotrzebnie nakręcać
Nie martw się. Ja miałam 15.10 i byłam na USG 3+4 i też nic nie było widać a beta ładnie rosła. Tylko spokój nas uratuje.U mnie nic jeszcze nie widac...
A OM mialam 11.10
Gin wysyla mnie na bete
Będziesz szła tez na przyrost po 48 h?Oki, dam znac jutro co tam wyszlo
Tak zrobie jutro i w czwartekBędziesz szła tez na przyrost po 48 h?