reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2022

Dziewczyny tak wam zazdroszczę tych wizyt, że sama się umówiłam na środę na usg😂 ale prywatnie. Chodziłam kiedyś do tego lekarza ale na nfz, a później już tylko w prywatnym gabinecie przyjmował. Mam nadzieję, że i ja coś ujrzę za 2 dni 🥰

reklama
6+2 i tylko pęcherzyk ciążowy (z usg 4+6), wiec nic się nie dzieje, to dopiero 5+0:) a przyrost bety u mnie w normie w zeszłym tygodniu :) ale teraz z OM jak pójdę 7+5, wiec już musi być coś widać, nawet jak ciąża jest sporo młodsza 🙏🏻 dlatego nie ma się co spieszyć na usg i niepotrzebnie nakręcać❤️
Mi z usg 4+2 wyszło…

Przeżywałam to samo w ciąży z synem, a mimo to nie umiem się uspokoić…

Chociaż tyle ze ta lekarka mnie nie nastraszyla, założyła karte ciąży i pogratulowała…

W ciąży z synem inna lekarka od razu mi powiedziała o możliwym pustym jaju płodowym i oczyszczaniu macicy…wtedy to miałam stres…
Pewnie jeszcze przez nią się teraz stresuje mimo ze 13 lat minęło…

reklama
Do góry