Justyna85.12
Fanka BB :)
Wyszlo z usg 5+6, drugie usg, puerwsze mialam 5+2 i byl tylko pęcherzyk z ciałkiem żoltym.Ty masz dziś 6+0 dobrze pamietam?
Przypomnij mi jeszcze to pierwsze usg?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wyszlo z usg 5+6, drugie usg, puerwsze mialam 5+2 i byl tylko pęcherzyk z ciałkiem żoltym.Ty masz dziś 6+0 dobrze pamietam?
Przypomnij mi jeszcze to pierwsze usg?
Mialam usg 5t5d i byl sam pecherzyk. Bez cialka. Staram sie nie panikowac ale naprawde z tego co sie naczytalam kazda ma inaczejtak
Ja nie wiem czy nie polecę na betę znów jutro…
Zmartwiło mnie to ze nie widac tego pęcherzyka zoltkowego na usg…
Z OM mam dziś 5+0…
Wydaje mi się ze powinien już być…:/
Beta 12.11 była 1005…
Powiedzial, ze to wyglada jak maluski pecherzyk
Ale nie jest pewny i dlatego mam isc na betePowiedzial, ze to wyglada jak maluski pecherzyk
Nie robiłaś jeszcze bety?Ale nie jest pewny i dlatego mam isc na bete
Niee, bo u mnie w miescie kolejki do laboratorium sa na 1.5 h czekania i do pracy sie nie wyrabiam. Jutro stane tam o 6 zeby byc 1Nie robiłaś jeszcze bety?
To jesteśmy bardzo podobnie ja ostatni OM 12.10U mnie nic jeszcze nie widac...
A OM mialam 11.10
Gin wysyla mnie na bete