NattNatt
Fanka BB :)
Ja też jutro robie bo w piątek mam wizytę u gina[emoji120][emoji4] jest lekki stresik
Trzymam mooocno kciuki! [emoji110][emoji3515]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też jutro robie bo w piątek mam wizytę u gina[emoji120][emoji4] jest lekki stresik
Wiesz, ja idę dlatego, że tak mi kazała ginka (2 tyg. po pozytywnym teście). Nie sądzę, bym usłyszała jutro bicie serduszka. Ale można będzie zobaczyć chocby umiejscowienie zarodka, skonsultować wyniki. To też jest ważne.Dziewczyny czy to już lekarz może zobaczyć jak teraz idziecie? Czy po prostu chcecie zobaczyć czy zarodek umiejscowiony w dobrym miejscu itd.? Czekam niecierpliwie na info! ja to się na niczym nie znam jeszcze Też zrobiłam raz progesteron dzisiaj, żeby zobaczyć czy nie jest za niski. Więcej już nie będę raczej robić jak będzie ok, chyba ze lekarz zaleci oczywiście
a mam pytanie czy progesteron i witaminę d3 robi sie jakos rano naczczo? czy mogę zrobić o dowolnej godzinie jak bhcg?Ja dziś zrobiłam betę, progesteron i Wit. D (jak dostanę wynik, to napiszę). Ostatni raz miałam bete 338 i proga 38, ale to było 25.10. Jutro też wizyta u gina. Czuję stres połączony z ekscytacja. Fajnie, że powiększa nam się grono lipcowek!
Nie miałam żadnych zaleceń jeśli chodzi o te właśnie badania. Godzina nie miała znaczenia.a mam pytanie czy progesteron i witaminę d3 robi sie jakos rano naczczo? czy mogę zrobić o dowolnej godzinie jak bhcg?
Ja ide wcześniej na wizytę ponieważ po wcześniejszych doświadczeniach chce się upewnić ze pecherzyk jest w macicy. Po cichu liczę na zarodek[emoji6][emoji120]