reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2022

Cześć Dziewczyny! Dołączam do Was i ja 😊 W piątek bhcg 5,2 ale byłam pewna, że to jeszcze pozostałości po ovitrelle, wczorajszy wynik 108 więc jednak to nie zastrzyk i sobie rośnie 🥰. Progesteron w piątek 35,10 wczoraj 58,90 także chyba też jest okej. Udało się w 7 cs trochę tych problemów ze zdrowiem mam, więc mam nadzieje że wszystko będzie dobrze i zostanę z Wami do końca❣️

reklama
Cześć Dziewczyny! Dołączam do Was i ja 😊 W piątek bhcg 5,2 ale byłam pewna, że to jeszcze pozostałości po ovitrelle, wczorajszy wynik 108 więc jednak to nie zastrzyk i sobie rośnie 🥰. Progesteron w piątek 35,10 wczoraj 58,90 także chyba też jest okej. Udało się w 7 cs trochę tych problemów ze zdrowiem mam, więc mam nadzieje że wszystko będzie dobrze i zostanę z Wami do końca❣️
o matko😍😍😍😍 ale się ciesze💜💜 gratulacje Kochana, super ze jestes z nami, czekamy na resztę ekipy z listopadowych kresek🙏 taka skarbnica wiedzy jak Ty nam się przyda na pewno 🤭🤭

o matko😍😍😍😍 ale się ciesze💜💜 gratulacje Kochana, super ze jestes z nami, czekamy na resztę ekipy z listopadowych kresek🙏 taka skarbnica wiedzy jak Ty nam się przyda na pewno 🤭🤭
Czekamy, czekamy ten listopad musi być szczęśliwy mocno trzymam za to kciuki, żebyśmy wszystkie sie tu spotkały, no… niech będzie niektóre z końca miesiąca puścimy na sierpniowy wątek! 🥰 Jutro idę powtórzyć bhcg mam nadzieje, że będzie wszystko w porządku 😊

reklama
Ja dziś zrobiłam betę, progesteron i Wit. D (jak dostanę wynik, to napiszę). Ostatni raz miałam bete 338 i proga 38, ale to było 25.10. Jutro też wizyta u gina. Czuję stres połączony z ekscytacja. Fajnie, że powiększa nam się grono lipcowek😁!

Do góry