reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2022

reklama
Ostatnia miesiączka 25.09, beta w środę 91,91 mIU/ml, dzisiaj 235 mIU/ml 😍 według OM jutro zaczynam 5 tydz. A Ty @Aine_ ? :) w grupie raźniej :))
U mnie ostatnia miesiączka 29.09, beta z poniedziałku 338. W dniu testu 22.10 wynosiła 62, więc przyrost chyba jest ok☺️. Wg mojej aplikacji 2t, 5 dzień. Ale wg OM będzie oczywiście "starsza" ciąża, choć wciąż oswajam się z myślą, że w niej jestem. Z "naszych" staraczek chyba zaszło jeszcze z 2-3 dziewczyny. Może dołącza.

Ja też jestem po 30 (po nicku zakładam, że mogę być rok starsza od Ciebie ☺️). Mój entuzjazm jest nieco słabszy (śpię normalnie 😁), zapewne dlatego, że rok temu w sierpniu straciłam ciąże. Była bardzo, bardzo wczesna, więc odczułam tę stratę raczej fizycznie (długotrwałe krwawienie) niż psychicznie. Mimo to jakaś niepewność pozostała.
Niemniej jestem pewna, że nam wszystkim się powiedzie i będziemy razem cieszyć się z blasków ciąży i wspierać, kiedy będzie trzeba 🙂♥️

Hej dziewczyny. Ja jestem chyba na pograniczu czerwca/lipca 😉... niby ostatnia miesiączka byla 19.09 ale owulacja na pewno byla dużo pozniej i ciąża jest młodsza😀 1 pozytywny test zrobiłam dopiero 26 pazdziernika😅 Badałam hcg (nie sama bete, mieszkam w Dani i tutaj takie badanie mi wykonali ) 27.09 było 404, a 29 juz 1068. Wszystkim gratuluje!😘 jak samopoczucie ? Ja mam mega jazdy jeżeli chodzi o jame ustna. Język z jednej strony zgrubiony, porobiły się afty I rany🙄, wesel z tej strony powiększony dosłownie masakra... byłam wczoraj u lekarza i stwierdziła że nic z tym nie zrobie, trzeba czasu bo prawdopodobnie to.przez ciaze wlasnie😪. A ja się wczoraj naczytalam ze stany zapalne w buzi są groźne, zepsute zeby itp.. no aż się płakać chce 😔

reklama
Hej, hej!
U mnie ostatnia miesiaczka 03.10, beta w 24dc 4,4ng/ml i progesteron 14ng/ml, w 25dc 18,3ng/ml, w 26dc 35,9 ng/ml. Wizytę mam 30.11 i mega się stresuje.🥶🥶

Do góry