reklama
Madzia86G
Fanka BB :)
Zauważyłam ,że napisałaś potem że łożysko z przodu . To może być właśnie główny powód. Łożysko działa jak taka poduszka amortyzująca.Cześć dziewczyny,
ja aktualnie jestem w 20+5.
Nie ukrywam ze mam lekkiego stresa bo ostatnio przechodziłam covida nie jakos tragicznie bo jeden dzień gorączki a pózniej tylko katar i lekki ból gardła.
W poniedziałek czekają mnie drugie badania prenatalne i mam nadzieje, że wszystko będzie dobrze.
Dodatkowo mam do Was pytanie czy wszystkie na tym etapie odczuwacie juz ruchy dziecka? Ja nie ukrywam, ze czasami czuje jakieś bulgotanie w brzuchu ale nie jestem na 100% pewna ze to jest to.
20+3 to ja mam dzisiajJa mam dziś 20+3 i czuję czasami takie delikatne łaskotanie od środka, a wieczorami mam wrażenie, że dzidzia robi sobie salta. Czasami nawet mój mąż przez brzuch już czuje.
Ale moja mama wspominała, że jak była w ciąży to ja wierciłam się strasznie a mój brat do samego końca był takim leniuchem, że wcale nie chciał kopać. No i tak jak dziewczyny wspominały znaczenie ma też położenie.
jestem akurat po połówkowych.
No to widzisz, ja mam w środku strasznego wiercipiętka ale jak tylko położymy rękę ( najdelikatniej jak tylko można !) to od razu jest cisza jak makiem zasiał
Pola92
i jak po połówkowych? Wszystko gitara? Chłopczyk czy dziewczynka?Zauważyłam ,że napisałaś potem że łożysko z przodu . To może być właśnie główny powód. Łożysko działa jak taka poduszka amortyzująca.
20+3 to ja mam dzisiaj
jestem akurat po połówkowych.
No to widzisz, ja mam w środku strasznego wiercipiętka ale jak tylko położymy rękę ( najdelikatniej jak tylko można !) to od razu jest cisza jak makiem zasiał
Madzia86G
Tam jest ponad tysiąc stron więc się nie wystraszcie
wiadomo że czytać ich nie musicie no chyyyyba że komuś naprawdę się nudzi
wiadomo że czytać ich nie musicie no chyyyyba że komuś naprawdę się nudzi
Tez chętnie dołącze :-)
reklama
Madzia86G
Jeden wpis 22 stycznia ...Tez chętnie dołącze :-)