Iza G
Fanka BB :)
ja nie pisze bo nic nie dostalam. Zadnego linkubo są nowe dziewczyny. Będziemy je dodawać na zamknięty czy dopiero po jakimś czasie ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja nie pisze bo nic nie dostalam. Zadnego linkubo są nowe dziewczyny. Będziemy je dodawać na zamknięty czy dopiero po jakimś czasie ?
ja nie mam linku na zamkniete.Czemu nie piszecie na zamkniętym forum? [emoji6]
Cześć dziewczyny. Miłego dnia. Ktoś dziś ma wizytę? Było niby dużo na dziś, ale niewiem czy został tu Ktoś? Ja mam dziś na 17.30, i oczywiście że już nie mogłam spać w nocy. Ostatnio wizytę miałam prawie miesiąc temu, martwię się czy wszystko w porządku u malucha.
Trzymam kciuki, napewno wszystko będzie dobrze ! Dajcie znać po wizytachHej, ja dzisiaj na 18, ale pewnie będzie opóźnienie Wiec nie wiem o której będę po. Też się bardzo stresuje, mam nadzieję że szybko dzien zleci.
Powodzenia trzymam kciuki!! Ja tez tak jak ty czekam miesiac na wizyte którą mam 27.12 (prenatalne) i tez jestem ciekawa co u mojej fasolki, też pewnie nie bede mogla zasnac w nocy z niedzieli na poniedzialekCześć dziewczyny. Miłego dnia. Ktoś dziś ma wizytę? Było niby dużo na dziś, ale niewiem czy został tu Ktoś? Ja mam dziś na 17.30, i oczywiście że już nie mogłam spać w nocy. Ostatnio wizytę miałam prawie miesiąc temu, martwię się czy wszystko w porządku u malucha.
O ja też 27 idę na wizytę, tyle że nie na prenatalne bo je mam dopiero 29Powodzenia trzymam kciuki!! Ja tez tak jak ty czekam miesiac na wizyte którą mam 27.12 (prenatalne) i tez jestem ciekawa co u mojej fasolki, też pewnie nie bede mogla zasnac w nocy z niedzieli na poniedzialek
No to odliczamy razem <3O ja też 27 idę na wizytę, tyle że nie na prenatalne bo je mam dopiero 29
Ale w końcu po miesiącu oczekiwania zobaczę co tam się dzieje
Muszę tylko poprosić ładnie administratoraOo jak miło to czekam na Ciebie na zamkniętym.
Moge też prosić o link do zamkniętego wątku ? Nie dostałam żadnego zapro.Muszę tylko poprosić ładnie administratora
Link nie pomoże jak nie jest osoba dodana.. niestety. Ania się od wczoraj nie odzywa. Mam nadzieję, że isę odezwie niebawem bo szczerze trochę smuci mnie ta sytuacja Tym bardziej, że mam jutro wizytę ciążową i chciałam się z Wami podzielićMoge też prosić o link do zamkniętego wątku ? Nie dostałam żadnego zapro.