Domciaaaa
Zaangażowana w BB
Ja też niea gdzie? Ja nic nie mam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też niea gdzie? Ja nic nie mam
uwielbiam autokorektę.....[emoji16]
Myślicie że prenatalne 12+2 to będzie ok? Bo cały czas się zastanawiam czy to nie za wcześnie.. w innej klinice chcieli mnie zapisać już na 11+4 ale stwierdziłam że to bez sensu i zrezygnowałam.
Ja jestem w tej samej sytuacji. Z ostatniego usg dziś 8 tydzień a według wyliczeń 8+5 ale lekarka kazała się tym nie przejmować. Mam nadzieję dziś zobaczę że moje maleństwo bardzo urosło i serduszko mocno bijeAle Wam zazdroszczę, że już mówicie o wynikach prenatalnych! Ja dopiero 8/9 tydzień. Nie wiem dokładnie ile, bo z usg ciąża jest pare dni młodsza niż z om ale to na prenatalnych się dokładnie potwierdzi. W czwartek mam wizytę i mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze ❤
Aha. Rozumiem ☺Usg wydaje mi się że tak bo tam łożysko, pempowina sprawdzana. A nifty to tylko wady, choroby.
Po cytologii do dwóch dni możesz mieć plamieniaKurcze. Powiem Wam ze nadal po tej cytologii cos mi sie jeszcze saczy. Juz nie taka zywa krew ale jednak a.cytologie mialam 08:30....
podobno moze do 3 dni cos bycKurcze. Powiem Wam ze nadal po tej cytologii cos mi sie jeszcze saczy. Juz nie taka zywa krew ale jednak a.cytologie mialam 08:30....
o kurcze naprawde? Dzieki bo ja juz stres@podobno moze do 3 dni cos byc