Mamuska234
Aktywna w BB
Ja mam 10+1 dzień i też już mam spore zaokraglenie w dole brzucha... W szoku jestem.... to moja 2 ciążaW tedy był 9
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam 10+1 dzień i też już mam spore zaokraglenie w dole brzucha... W szoku jestem.... to moja 2 ciążaW tedy był 9
Tak, ja też właśnie przed prenatalnym by być spokojniejsza jak będzie coś nie tak na prenatalnych. Chociaż bardzo mam nadzieję, że będzie wszystko ok.Ja też robię nifty pro przed prenatalnymi nawet tak mnie moja pani doktor umówiła, żebym na badania już miała wyniki. Robię dla własnego świętego spokoju, bo skoro można to czemu by nie skorzystać
Pomysł na zdrapkę zajebistyDziewczyny, tez czujecie czasami takie ciągnięcie jakby w pochwie? Dzisiaj mi doskwiera i nie wiem czy to okej.
Przeraża mnie ile mnie jeszcze sprzatania czeka przed świętami. Dobrze, ze w tym roku wszyscy jedziemy do teściowej na święta to nie będę musiala sie tak spinać
Wczoraj zamówiłam takie karty zdrapki na allegro i włożę je do paczek mamie i tesciowej i w wigilie sie w końcu dowiedzą.
Też mam takie odczucie czasami, aż mniej nie raz skręca.
Pomysł ze zdrapkami fantastyczny, jeśli pozwolisz też skorzystam
Dokładnie, ja też się zdecydowałam na zdrapkę dla mojej mamy.Pomysł na zdrapkę zajebisty
jestem ciekawa ich reakcji...chyba poproszę szwagierkę zeby filmik kręciłaDokładnie, ja też się zdecydowałam na zdrapkę dla mojej mamy.
Spokojnie, mnie raz bolą raz nie. Ostatnio nie bolały przez parę dni a od wczoraj bolą nawet jak chodzę po schodach... One też muszą trochę odpocząć od wzrostu po za tym nie wiem jak u Ciebie ale u mnie już 11 tydzień i mam teraz więcej energii i coraz lepiej się czuję, tylko nie które zapachy mnie drażniąKurde piersi przestały bolec czuje się za dobrze coś, obawiam się…. Ma któraś z was tez podobnie ? ;(((( masakra