Dziękuję to taki miły prezent na święta i byłyby też przed pappą więc mam nadzieję, że tylko dodatkowo uspokojątrzymam kciuki żeby było przed świętami
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziękuję to taki miły prezent na święta i byłyby też przed pappą więc mam nadzieję, że tylko dodatkowo uspokojątrzymam kciuki żeby było przed świętami
A tak z ciekawosci jak robi właśnie Twój ginekolog bez dopłaty to dostajesz te wydruki z fmf razem z takim szczegółowym opisem czy po prostu sprawdza dokładniej?Mi robi mój ginekolog i nigdy nie dopłacam do pre
Ja też się boje co będzie w święta bo też wymiotuje co wieczór , chyba już 3 tydzień a jestem w 8 więc jeszcze do 12 daleko . Dziś to nawet rano już2 razy byłam . Nie wiem nawet czy pojadę w święta do rodziny bo jednak wolę być bliżej własnej toalety
Mi serio nic nie pomaga, ale kurcze ja cole miałam to myślicie ze jest różnica z pepsi?Pepsi daje niezłą ulgę przy mdłościach
Też będziesz miała płeć?Aaa jeszcze co do sanco to rozbawił mnie powód badań "niepokój ciężarnej".
Właśnie a ile płaciłaś? I gin też mówił że jak prenatalne wyjdą nie bardzo to poleca sanco że z żoną robili razy ale ja oczywiście zrobiłam przed prenatalnymi i niftyAaa jeszcze co do sanco to rozbawił mnie powód badań "niepokój ciężarnej".
Czmeu tyle Rych badań? Wiek? Czy mas w rodzinie jakieś choroby genetyczne?Właśnie a ile płaciłaś? I gin też mówił że jak prenatalne wyjdą nie bardzo to poleca sanco że z żoną robili razy ale ja oczywiście zrobiłam przed prenatalnymi i nifty
Nie myślę, że nie.. Widocznie na Ciebie cola/pepsi nie działaMi serio nic nie pomaga, ale kurcze ja cole miałam to myślicie ze jest różnica z pepsi?