Też mam na 6 lipcaOooo to i kluseczka, z usg termin porodu wychodzi na
reklama
Wintera92
Fanka BB :)
I mnie wie tylko 1 koleżanka ale dlatego, ze słabo sie czułam i odrzuciło mnie od kawy. Byłyśmy kawoszkami ale też mam łatwiej bo siedzialyśmy we dwie. Teraz w 3 ale nadal sie ukrywałam. Koniec końców i tak zawsze powiedzą, że wiedzieli nawet jeśli nie było ku temu powodówJa mam prenatalne 12+5 i moja ginekolog mówiła, że to dobry termin
Aaagaa
To prawda, u mnie też wszystkie apki mowia, że to tydzień później. Też tak myślałam na początku pierwszej ciąży, później mnie dopiero oświecili, że to inaczej się liczyJa dzisiaj byłam na badaniach i pytałam o mój termin usg I trymestru, który mam na 23 grudnia (to będzie wg om 11+4) i lekarka powiedziała, że bardzo dobry czas. 12+0 to dokładnie tak jak napisałaś 12 tydzień nie 13. Niestety w tej kwestii wprowadzają w błąd apki.
Ewelina-elf
Hej, ja wczoraj poinformowałam Szefową o ciąży. Jej reakcja mega pozytywnie mnie zaskoczyła, dlatego zgodziłam się pracować zdalnie jeszcze 2 miesiące,bo nie potrafiłabym pójść na L4 i mieć świadomość,że nie ma mnie kto zastąpić. Taki mam głupi charakter,że zawsze każdemu chce pomóc...mnie też niestety bardzo męczą wyrzuty sumienia... czuje sie źle, wymiotuję, praca stresująca, ale jakoś nie umiem się przekonać, że kogoś nie okradam....
Aaagaa
To mamy prenatalne w tym samym dniu Piękny Bobas
I ja tez wtedy mam. Na 13:00
marta021993
Ej zwolnijcie dziewczyny, bo nie nadąrzam Was nadrabiać
Mnie dziś cos podbrzusze lekko pobolewa z prawej strony, ale troche dzisiaj sie nalatalam do gina, potem zakupy na obiad, a w domu jeszcze 2latek siedzi, bo gorączkę miał przez weekend. Na szczęście jutro do żłobka to matka pośpi
Mnie dziś cos podbrzusze lekko pobolewa z prawej strony, ale troche dzisiaj sie nalatalam do gina, potem zakupy na obiad, a w domu jeszcze 2latek siedzi, bo gorączkę miał przez weekend. Na szczęście jutro do żłobka to matka pośpi
marta021993
Wgl zapisałam sie na badania prenatalne i mam 17 stycznia na 13sta. Babka przez telefon chyba nie ogarnęła, se ja na nfz choc mówiłam, ze mam skierowanie ale wyprowadzę ja z błędu najwyzej, vo kazala przyjść 13go po skierowanie na pappe
CiagleNiewyspana
Mnie z lewej aż musialam wziac nospeEj zwolnijcie dziewczyny, bo nie nadąrzam Was nadrabiać
StKarolina
Dokładnie. [emoji39] Brak objawów ciążowych pomaga ukryć w tajemnicy [emoji6]Dziewczyny które nie mówiły jeszcze w pracy o ciąży, jak wam się to udało? Jesteście bezobjawowe? Ile bym dała aby nie mieć objawów i móc normalnie funkcjonować [emoji28]
reklama
Justyna85.12
A ja oczywiście nie wytrzymałam i rzuciłam mężowi temat detektora tętna, wiedząc oczywiście jak to się skończy bo on jest gadzeciarz z krwi i kości… nie minęła godzinka i cyk mam już zamówiony.
U mnie w poprzednich ciążach nigdy nie bylo problemu, zeby zlapac tętno, teraz dzidziul też z tego co lekarz mowil na tylnej ściance się ulokowal, więc mam nadzieję, ze będzie ok.
U mnie w poprzednich ciążach nigdy nie bylo problemu, zeby zlapac tętno, teraz dzidziul też z tego co lekarz mowil na tylnej ściance się ulokowal, więc mam nadzieję, ze będzie ok.