reklama
AgnieszkaGda
Fanka BB :)
Kurcze, późno dołączyłam do tejJestem z Gdańska
Jestem z Gdańska. Do Gdyni jeżdżę prywatnie. Mam lekarke na NFZ w Gdańsku która też mi wypisze badania ale taki ma słaby sprzęt jak dla mnie jakby z fusów wróżyła ♀będę miała na uwadze Piskulaka w razie czego
fajnej grupy i dopiero powolutku czytam co napisałyście.
Mi został polecony lekarz na NFZ w Gdyni na Chyloni. Lekarz jest bardzo wolny i skrupulatny. Byłam u niego na pierwszej wizycie i wyobraźcie sobie, że opóźnienie było dwugodzinne (to podobno norma u tego lekarza), ale moja wizyta trwała 1,5 godziny. Pierwszy raz coś takiego na NFZ. Lekarz nawet sam z własnej woli zaproponował, że mi zrobi cytologię.
Także przerażające, że tyle się u niego czeka (na wizyty przychodzisz co najmniej godzinę później, bo zawsze są opóźnienia ), ale przynajmniej lekarz poświęca dużo czasu każdej pacjentce!
AgnieszkaGda
A powiedzcie mi dziewczyny o co chodzi z tą grupą zamknięta? Jak to działa?Też czekam i nie mogę się doczekać jak się bliżej poznamy
Jestem mu nowa i jeszcze mało ogarniam.... wybaczcie!
Jak będzie grupa zamknięta to nikt już nie poczyta nas, tylko my będziemy mogły wejśćA powiedzcie mi dziewczyny o co chodzi z tą grupą zamknięta? Jak to działa?
Jestem mu nowa i jeszcze mało ogarniam.... wybaczcie!
natala123456
Ja jestem ogólnie Wejherowo ale od 3 lat mieszkam z 30 km dalej, na wiosceWow, ile tu jest 35
A jestem ciekawa skąd jesteście, może ktoś z Trójmiasta?
natala123456
Także mam Ciąża+ i tez mi się podoba.Mam zainstalowane trzy:
Flo - zmieniony z kalendarzyka na ciążę i fajnie się sprawdza
Preglife - może być, ale nic ciekawego
Ciąża+ z tej jestem najbardziej zadowolona, dużo ciekawych artykułów, fajne opisy poszczególnych tygodni i super wizualizacja dzieciątka
StKarolina
Ja znowu u Was po całym dniu. [emoji1751]
@Marta1raz ciesze się że wszystko dobrze się skończyło.[emoji3590]
Wow weszłam na aplikacje i ja jutro 10+0 [emoji44] ale w środę mam wizytę więc myślę że to trochę zweryfikuje..
U mnie objawów zero totalnie.. myślę że przestałam się denerwować ( wierzę ) że jest wszystko dobrze, nie może byś inaczej .. już w głowie pełno planów przyszłościowych, co kiedy, gdzie..[emoji1751]
My dziś mały kulig, ognisko - ale brakowało mi takiej kiełbaski z ogniska.[emoji39] Albo bardziej niż zwykle.[emoji23] Do tego grzaniec ( oczywiście zero [emoji23] ) ale zawsze coś..[emoji39][emoji39] i padam, więc myślę że zaraz zasnę.[emoji2962]
Wow weszłam na aplikacje i ja jutro 10+0 [emoji44] ale w środę mam wizytę więc myślę że to trochę zweryfikuje..
U mnie objawów zero totalnie.. myślę że przestałam się denerwować ( wierzę ) że jest wszystko dobrze, nie może byś inaczej .. już w głowie pełno planów przyszłościowych, co kiedy, gdzie..[emoji1751]
My dziś mały kulig, ognisko - ale brakowało mi takiej kiełbaski z ogniska.[emoji39] Albo bardziej niż zwykle.[emoji23] Do tego grzaniec ( oczywiście zero [emoji23] ) ale zawsze coś..[emoji39][emoji39] i padam, więc myślę że zaraz zasnę.[emoji2962]
StKarolina
Ja pochodzę z Gdańska, ale też mieszkam już dalej, też na wiosce.[emoji6]Ja jestem [emoji1787] ogólnie Wejherowo [emoji6]ale od 3 lat mieszkam z 30 km dalej, na wiosce [emoji846]
Mom2B
Ja dziś po tej wizycie wyluzowalam, już nic wstanie nie jestem zrobić, mam tabun leków i teraz tylko los może zweryfikować, ja już więcej nie mogę, także płynę z prądemJa znowu u Was po całym dniu. [emoji1751]
reklama
Melisa8
Cześć wszystkim lipcowym mamusiom forum obserwuję w ukryciu od kiedy tylko dowiedziałam się o ciąży i wolałam za wcześnie się nie ujawniać. Nasze upragnione dzieciątko ma dzisiaj 11+1 wg USG, 11+4 wg OM. Myśleliśmy, że będziemy się o nie długo starać ze względu na moje problemy, ale na całe szczęście zaszłam w ciążę już w 2 cyklu Jest to moja pierwsza ciąża. Czuję się bardzo źle, mam bardzo silne mdłości, ale jestem tak szczęśliwa, że jestem w stanie chyba wszystko znieść dla tego maleństwa Więcej mogę się ujawnić w grupie zamkniętej, także jak już powstanie, to dodajcie mnie też proszę