reklama
Mom2B
Fanka BB :)
Ja nie mam wcale nic zero, jestem 7+3, a ty w którym jesteś ?Dziewczyny jak Wy sobie radzicie z mdłościami i wymiotami, bo do tej pory wymiotowałam tak raz dwa razy dziennie, ale dzisiaj to już 7 i chyba się zaraz wykończę
NattNatt
9+3Ja nie mam wcale nic zero, jestem 7+3, a ty w którym jesteś ?
Mom2B
To może mnie to jeszcze spotka :/
Majaga
Mój mąż bardzo dużo w domu robi i nie mam nic przeciwko [emoji28] on bardziej niż ja lubi porządek i jak wszystko jest na swoim miejscu [emoji85]Ja to nawet nie miałam pojęcia tylko raz ( paaarę lat temu ) w jednym miesiący 3 razy zemdlałam, dali mi skierowanie na kardiologię w Zabrzu no i tam przebadali z góry na dół . I na moim pierwszym Holterze (2 tygodniowym) wyłapali taki moment właśnie gdy mając normalny rytm serce nagle zaczęło spadać i przez pewien czas biło poniżej owej normy.
Takie tam perypetie [emoji23]
Powiedzcie mi, jak wasi faceci chcą wam pomóc w sprzątaniu to jest ok, czy wszystko was wpienia ? Mnie właśnie wpieniło dosłownie wszystko, że zmywarke niepotrzebnie włączył bo wiem ile było dziś naczyć , że za dużo psikał płynem do umycia pieca, że sprzątając pranie co chwilę pytał co gdzie sprzątnąć , że umył szklankę z której piłam sok i dalej będę z niej korzystać, że... ech [emoji2356][emoji2356][emoji2356]
NattNatt
To może mnie to jeszcze spotka :/
Lepiej nie przynajmniej nie aż tak, mnie już trzyma od ponad 3 tyg, ale tak źle jak dzisiaj to jeszcze nie było jak było znośnie to nie narzekałam, ale teraz to jak tak dalej pójdzie na prawdę się wykończę no i zamiast waga iść do góry to mi spada nie wiem czy to zdrowe jest [emoji3062]
natala123456
Ja również nie muszę się tak męczyć. Ale może lepiej powiedz o tym swojemu lekarzowi ze jest coraz gorzej. Kolezanka aż zaczela wymiotować krwią tak miała po wymiotach przełyk podrażniony. Wiem ze brała jakieś tabletki i było lepiej. Co do wagi to na razie bym się nie przejmowała. Ja nie wymiotuje a leci w dół. W pierwszym trymestrze to normalneLepiej nie przynajmniej nie aż tak, mnie już trzyma od ponad 3 tyg, ale tak źle jak dzisiaj to jeszcze nie było jak było znośnie to nie narzekałam, ale teraz to jak tak dalej pójdzie na prawdę się wykończę no i zamiast waga iść do góry to mi spada nie wiem czy to zdrowe jest [emoji3062]
NattNatt
Ja również nie muszę się tak męczyć. Ale może lepiej powiedz o tym swojemu lekarzowi ze jest coraz gorzej. Kolezanka aż zaczela wymiotować krwią tak miała po wymiotach przełyk podrażniony. Wiem ze brała jakieś tabletki i było lepiej. Co do wagi to na razie bym się nie przejmowała. Ja nie wymiotuje a leci w dół. W pierwszym trymestrze to normalne [emoji6]
Jak się nie polepszy nic to chyba będę musiała z lekarzem porozmawiać i iść wcześniej, wagą nawet się tak nie stresuje ja ogólnie raczej mało ważę bardziej się stresuje, żeby pod jakąś kroplówka nie wylądować, bo dzisiaj to nie jestem w stanie ani jeść ani pić, ale może to taki jeden dzień kryzysowy i wrócę do normy, czyli raz max dwa razy dziennie [emoji2961][emoji27]
HappyBabyMama
Planują troszkę wcześniej niż termin żeby się porod sam nie wywolalOo a skąd wiesz, że będziesz rodzić wcześniej? Też będę mieć CC, bo przy mojej wadzie serca lekarz nawet nie chce słuchać o SN. Jestem zielona w tym temacie, więc chętnie się dowiem na kiedy zazwyczaj lekarze planują CC
reklama
HappyBabyMama
Pewnie zdecyduje po usg. Ja w pierwszej coazy tylko prenatalne robiłam ani Pappa ani nifty nie kazał lekarz bo ryzyko chorob było niziutkie. Teraz zrobię wszystko.Ja mam termin prenatalnych umówiony na 5 stycznia.
O nifty czy pappa lekarka nic nie wspominała.