G
gosc198
Gość
.
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Planowo też miała iść na 1. wizytę na przełomie 7/8 tygodniaKurde tyle już z Was po pierwszych wizytach.. a ja pierwsza będę miała jak będę 8+0.[emoji6][emoji17] Czyżbym była z tych na końcu ? [emoji54]
Musze wytrzymać.[emoji39] nie chcę iść do innego gin a u mojego to był najwcześniejszy termin.. więc czekam. Słabo cierpliwie ale czekam.. [emoji6]Jak się nic nie dzieje, to przynajmniej na pewno będzie piękne [emoji3590] już, a większość idzie szybciej i ma stresa, bo koleżanka już widzi [emoji3590], już widzi to, już widzi tamto, a ja niei schizuja w domu, a po co?! Jak jesteś w stanie wytrzymać i nic się nie dzieje, to super czas na 1 wizytę. Wszyscy mówią, ze 1 wizyta pomiędzy 7/8 tyg. to tak idealnie. Czekamy na wieści [emoji1696]
Jeżeli nie powrócą ze zdwojoną siłą to jestem szczęściara, bo tak konkretnie to w 6 t.c. mnie wzięłoA kiedy Ci się zaczeły mdłosci? Ja mam od poczatku 5 tyg. Marzę tylko żeby się skończyłycięzko się przez nie cieszyc ciążą, mi to się płakać z bezsilnosci chce bo nic mi nie pomaga...
Tak na to wychodzi, aczkolwiek nie wiedziałam czego się spodziewać i byłam mega zestresowanaWspaniale! Wychodzi na to, ze ten 7 tydzień ciąży (o ile owulacja jest w standardowych dniach i ciąża nie jest młodsza) już dużo widać![]()
Podpinam się. Też chciałam przy następnej ciąży iść jak najpóźniej, a że akurat od grudnia wracam D pracy, to musiałam lecieć w 5+ aby wiedzieć na czym stoję. Później stwierdziłam, że jednak zmieniam gina i poleciałam do innego w 7 t.c. Także jestem już po 2 wizytach, a trzecią prawdopodobnie będę mieć na NFZ w grudniu, a następne są prenatalne 21.12Planowo też miała iść na 1. wizytę na przełomie 7/8 tygodniażeby nie iść za wcześnie bo dużo czytałam, że wcześniej może nic nie widać a najważniejsze jest pojawienie się serduszka. Planowo 1. wizytę miałam mieć akurat jutro hehe, ale wyskoczyły hocki-klocki i dlatego w przyszłym tygodniu będę mieć już 2.wizytę.
Jeśli u ciebie wszystko gra to spokojnie![]()
Zapisałam się na 24Hehe, też jestem umowiona na USG na 7 tydzień (6+0) ale czytając dzisiaj wiadomosci cały czas przegladam czy jest jakiś wolny termin przez PZU [emoji85][emoji85]