K
Katijah
Gość
Ja mam bezpłatne, bo po 35 rż jestem. Mam w 12+4Dziewczyny czy badania prenatalne są płatne ? Jeśli tak to jaki jest ich koszt?
Które z Was są już zapisane i w którym tygodniu ciąży wypada Wam badanie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam bezpłatne, bo po 35 rż jestem. Mam w 12+4Dziewczyny czy badania prenatalne są płatne ? Jeśli tak to jaki jest ich koszt?
Które z Was są już zapisane i w którym tygodniu ciąży wypada Wam badanie?
Dziękuję za odpowiedźPo 35 rż są bezpłatne i gdy ktoś z przyszłych rodzicow ma jakąś chorobę lub w rodzinie są takie przypadki.
Tak to są płatne ale ceny są zależne od miasta i miejsca gdzie są wykonywane.
Ooo to ja się nie łapie mam 26, ciekawe jak mi lekarz wyznaczy termin patrząc w kalendarz to wychodzi mi albo od razu po świętach albo od razu po nowym rokuJa mam bezpłatne, bo po 35 rż jestem. Mam w 12+4
Witamy, też mam syna z 2009 rokuWitam sie i Ja Termin na 20 lipca
Nie było mnie na tym forum od 2009 roku , niestety tym razem pełna obaw gdyż 11 lat temu syn urodził sie 4,5 kilo i wtedy (w Danii ) uprzedzili mnie następna ciąża to bedzie Cc bo przy moim 152 nie powinnam rodzic naturalnie takiego klocka i nie ukrywam ze mnie to przeraża
IGG to przeciwciała, czyli ze kiedyś przechodzilas juz toxoplasme.Dziewczyny proszę o interpretację, bo nie wiem co to oznacza :/Zobacz załącznik 1215081
Czyli nie jestem chora i nie grozi mi to że zachoruje ?IGG to przeciwciała, czyli ze kiedyś przechodzilas juz toxoplasme.
Szkoda, że taka mała aktywność jest na tej grupie chyba wszystkie dziewczyny poszły na prywatną