reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2021

reklama
Ostatnio też pisałam o moich wynikach i u ciebie wygląda jak u mnie czyli, że przechodziliśmy toxo, ale jak dawno to jutro ci powiem co mi lekarz powie
Kamień z serca! Dziś robiłam wyniki i po południu odebrałam kompletnie nie wiedziałam co to oznacza a jak spojrzałam, że taka duża liczba to się zestresowałam. Dziękuję i czekam na info skoro mamy podobny wynik to chętnie się dowiem, bo ja mam wizytę dopiero w poniedziałek :)

A czy któraś z Was miała w wyniku moczu liczne bakterie ? Mi niestety wyszły skontaktowałam się z moim lekarzem i kazał zrobić posiew moczu jutro dostarczę do laboratorium, ale czytam, że na wynik czeka się 2-3 dni :/ Mam nadzieję, że przez ten czas to nie zaszkodzi ciąży...

A czy któraś z Was miała w wyniku moczu liczne bakterie ? Mi niestety wyszły skontaktowałam się z moim lekarzem i kazał zrobić posiew moczu jutro dostarczę do laboratorium, ale czytam, że na wynik czeka się 2-3 dni :/ Mam nadzieję, że przez ten czas to nie zaszkodzi ciąży...
Spokojnie nie zaszkodzi ;) u mnie czekalo sie czasem i po 5 dni.

Ja w poprzedniej ciąży miałam problemy i urosept dostałam. Teraz na razie spokój

Co do wyników na toxo mam mniejszy ale chodziło mi bardziej oto, że pierwszy wynik masz dodatni a drugi ujemny czyli pierwszy świadczy otym co było a drugi o tym co jest teraz

Ja miałam w poprzedniej ciąży ale niestety nie pamiętam co to było. W każdym razie nic groźnego skoro nie pamiętam 😊

reklama
Ja w poprzedniej ciąży miałam problemy i urosept dostałam. Teraz na razie spokój

Co do wyników na toxo mam mniejszy ale chodziło mi bardziej oto, że pierwszy wynik masz dodatni a drugi ujemny czyli pierwszy świadczy otym co było a drugi o tym co jest teraz
A jaki masz pierwszy wynik ?
No właśnie mi zlecił tylko narazie ten posiew... Czytałam o soku z żurawiny, że jest bardzo dobry na takie bakterie jutro kupię i zacznę pić chociaż tyle przez ten czas czekania.

Do góry