reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2021

Cześć dziewczyny.
Dawno mnie tu nie było, ale nie mam czasu mimo że jestem na zwolnieniu 🙈
Witam się z Nowymi i gratuluje 😉🙂
Od zeszłego tygodnia mam problem z pobudkami po 2... Ma któraś jakiś pomysl?

Ogólnie staram się nie oceniać ludzi.. Ale muszę bo się uduszę...
Dziewczyno weź się ogarnij.. Nie wierze
Naprawdę!!!

Od momentu USG jesteś odpowiedzialna nie tylko za Siebie.. Po takim krwawieniu nie miałaś czasu..? A na forum masz czas pisać?

Przepraszam ale zepsułaś mi już dzień. Serio. Jak można być tak nieodpowiedzialna?

W głowie mi się to nie mieści.

Ja miałam plamienie w 4 tyg ciazy, bardzo bolesne, dużo skrzepów i ogólnie to myślałam że poronilam. I właśnie miałam iść do ginekologa odrazu po krawieniu bo nie chciałam panikować. Ale nie poszłam i dopiero we wtorek idę. Mam tak mieszane uczucia co do ciąży, nie wiem czy jestem czy nie. Co chge iść do lekarza to mi coś wypada i nie mogę, tu praca, tu i mieszkanie i życie osobiste. A wariuje bo nie wiem nic, co się dzieje aktualnie z moją cisza. Jednym słowem... Wariatkowo.. Jestem załamana ze "NAGLE" moje życie jest na szybkich obrotach, i co najgorsze nie pamiętam żebym miała takie coś przed potwierdzeniem ciąży.. 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

Poza tym reszcie życzę miłego dnia!

reklama
Hej dziewczyny, też dołączam do grona lipcowek, czytałam Wasze posty wcześniej ale nie odzywałam się bo udzielałam się też na forum marcowych mam 2020 ale niestety ciąża okazała się martwa, dziewczyny się dopytywaly dlatego tym razem chciałam uniknąć takiej sytuacji. Mam już 3 letnia córkę no i 7 tygodniowa fasolkę;) pozdrawiam Was wszystkie i życzę jak najlepszego samopoczucia :D czy są tutaj może jakieś dziewczyny z Warszawy?
Cześć, ja jestem i jeszcze kilka się znajdzie ;)

Cześć dziewczyny.
Dawno mnie tu nie było, ale nie mam czasu mimo że jestem na zwolnieniu 🙈
Witam się z Nowymi i gratuluje 😉🙂
Od zeszłego tygodnia mam problem z pobudkami po 2... Ma któraś jakiś pomysl?

Ogólnie staram się nie oceniać ludzi.. Ale muszę bo się uduszę...
Dziewczyno weź się ogarnij.. Nie wierze
Naprawdę!!!

Od momentu USG jesteś odpowiedzialna nie tylko za Siebie.. Po takim krwawieniu nie miałaś czasu..? A na forum masz czas pisać?

Przepraszam ale zepsułaś mi już dzień. Serio. Jak można być tak nieodpowiedzialna?

W głowie mi się to nie mieści.

Poza tym reszcie życzę miłego dnia!
Miałam problem z zaśnięciem i pobudkami w nocy od 5 gdzieś do 7tc teraz 10tc śpię jak zabita ;) wcześniej mnie budziło sikanie. Teraz już nie, pewnie dlatego że macica już jest znacznie wyżej i nie naciska już na pęcherz no i hormony też już się raczej stabilizują więc i bezsenność minęła😊

Miałam problem z zaśnięciem i pobudkami w nocy od 5 gdzieś do 7tc teraz 10tc śpię jak zabita ;) wcześniej mnie budziło sikanie. Teraz już nie, pewnie dlatego że macica już jest znacznie wyżej i nie naciska już na pęcherz no i hormony też już się raczej stabilizują więc i bezsenność minęła😊
Ja miałam też ten problem w ciąży z młodsza i nie pamiętam czy mi coś pomagało.. Zasnęłam ok 7. 00 🤦‍♀️
W nocy wstaje raz na siku. I to tyle z moich objawów ciążowych😂😂😂
Ale z pierwszej wspominam wymioty i bezsenność jako zło to była udręka przez dluzszy czas 😐

reklama
Do góry