Cześć dziewczyny.
Dawno mnie tu nie było, ale nie mam czasu mimo że jestem na zwolnieniu
Witam się z Nowymi i gratuluje
Od zeszłego tygodnia mam problem z pobudkami po 2... Ma któraś jakiś pomysl?
Ogólnie staram się nie oceniać ludzi.. Ale muszę bo się uduszę...
Dziewczyno weź się ogarnij.. Nie wierze
Naprawdę!!!
Od momentu USG jesteś odpowiedzialna nie tylko za Siebie.. Po takim krwawieniu nie miałaś czasu..? A na forum masz czas pisać?
Przepraszam ale zepsułaś mi już dzień. Serio. Jak można być tak nieodpowiedzialna?
W głowie mi się to nie mieści.
Poza tym reszcie życzę miłego dnia!
Dawno mnie tu nie było, ale nie mam czasu mimo że jestem na zwolnieniu
Witam się z Nowymi i gratuluje
Od zeszłego tygodnia mam problem z pobudkami po 2... Ma któraś jakiś pomysl?
Ogólnie staram się nie oceniać ludzi.. Ale muszę bo się uduszę...
Dziewczyno weź się ogarnij.. Nie wierze
Naprawdę!!!
Od momentu USG jesteś odpowiedzialna nie tylko za Siebie.. Po takim krwawieniu nie miałaś czasu..? A na forum masz czas pisać?
Przepraszam ale zepsułaś mi już dzień. Serio. Jak można być tak nieodpowiedzialna?
W głowie mi się to nie mieści.
Ja miałam plamienie w 4 tyg ciazy, bardzo bolesne, dużo skrzepów i ogólnie to myślałam że poronilam. I właśnie miałam iść do ginekologa odrazu po krawieniu bo nie chciałam panikować. Ale nie poszłam i dopiero we wtorek idę. Mam tak mieszane uczucia co do ciąży, nie wiem czy jestem czy nie. Co chge iść do lekarza to mi coś wypada i nie mogę, tu praca, tu i mieszkanie i życie osobiste. A wariuje bo nie wiem nic, co się dzieje aktualnie z moją cisza. Jednym słowem... Wariatkowo.. Jestem załamana ze "NAGLE" moje życie jest na szybkich obrotach, i co najgorsze nie pamiętam żebym miała takie coś przed potwierdzeniem ciąży..
Poza tym reszcie życzę miłego dnia!