K
Katijah
Gość
Jutro idę, glukoza wyszła 100S robiłaś juz krzywa
? Mi po glukoze 101 odrazu zlecili krzywa o diabetolog..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jutro idę, glukoza wyszła 100S robiłaś juz krzywa
? Mi po glukoze 101 odrazu zlecili krzywa o diabetolog..
2 tyg była lista chętnych kto chce na prywatnyHallo czy ktoś może mnie dodać do tej zamkniętej grupy? Jestem tu od początku i nagle ktos robi sobie prywatna grupę i nie zaprasza wszystkich... Nie kumam tego? Ile trzeba pisać?
Plus przez prawie tydzień dopisywałyśmy na bieżąco więc nie rozumiem oburzenia...2 tyg była lista chętnych kto chce na prywatny
380-400Dziewczyny, które robiły pierwsze badania krwi prywatnie jaki jest mniej więcej koszt łącznie ?
A w jakim mieście robiłaś ?380-400
Na PodkarpaciuA w jakim mieście robiłaś ?
No to ja chcePlus przez prawie tydzień dopisywałyśmy na bieżąco więc nie rozumiem oburzenia...
Ok 400Dziewczyny, które robiły pierwsze badania krwi prywatnie jaki jest mniej więcej koszt łącznie ?