reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2021

reklama
Kurde mam wyniki tsh spadło do 0.37🙈🙈🙈
A glukoza 100 czyli powtórka z rozrywki cukrzyca ciążowa się szykuje... Ech
Ja się mało odzywam bo ledwo żyję tsk mnie mdłości i wymioty męczą.. Witaj w klubie z cukrzycą 😭 js juz mam insulinę na noc... Boje sie ze cukrzyca zostanie po ciąży skoro tsk szybko wykryta

A jeszcze pytanie bo mój gin to się chyba pomylił w toxo igm wyszło mi 0,110 s/co skala jest taka ujemny 0-08 wątpliwe 0.8-1,0 a dodatnipowyżej 1,0. On w karcie napisał że wątpliwe. Mnie się wydawało że że jest ujemny

Ja się mało odzywam bo ledwo żyję tsk mnie mdłości i wymioty męczą.. Witaj w klubie z cukrzycą 😭 js juz mam insulinę na noc... Boje sie ze cukrzyca zostanie po ciąży skoro tsk szybko wykryta
Mi po 1 ciąży nie została w drugiej 2 lata później nie miałam cukrzycy ciążowej a 8 lat później zdiagnozowali IO. Cukrzycy nie mam jeszcze

Hallo czy ktoś może mnie dodać do tej zamkniętej grupy? Jestem tu od początku i nagle ktos robi sobie prywatna grupę i nie zaprasza wszystkich... Nie kumam tego? Ile trzeba pisać?

reklama
Do góry