Angelika 26
Fanka BB :)
Dzięki czyli pewnie wszędzie podobny kosztOk 400
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzięki czyli pewnie wszędzie podobny kosztOk 400
Ja część badań zrobiłam na NFZ a część prywatnie i zapłaciłam tylko 150zl [emoji4]Dziewczyny, które robiły pierwsze badania krwi prywatnie jaki jest mniej więcej koszt łącznie ?
A jak prowadzisz ciążę? U dwóch lekarzy na NFZ i prywatnie ?Ja część badań zrobiłam na NFZ a część prywatnie i zapłaciłam tylko 150zl [emoji4]
A wcześniej robiłaś test albo betę?Dziewczyny, czy miałyście kiedyś tak że byłyście w ciąży (u mnie za dwa dni 7 tydzień) i zrobiłyście test ciążowy a wyszedł ujemny? Zdarzyło wam się takie coś?? Bo fiksuje już i nie wiem czy potrzebnie się martwię
Nie przyszło mi do głowy żeby to sprawdzićDziewczyny, czy miałyście kiedyś tak że byłyście w ciąży (u mnie za dwa dni 7 tydzień) i zrobiłyście test ciążowy a wyszedł ujemny? Zdarzyło wam się takie coś?? Bo fiksuje już i nie wiem czy potrzebnie się martwię
Yyy a po tym krawieniu byłaś u ginekologa ??Ale musiałam to zrobić bo miałam krwawienia koniec 4 pocz 5 tyg, dosyć bolesne :c
Mam to samoDziewczyny obecnie mam 10tc i tak mi 'zanikły' wszystkie objawy ciąży że czasem zapominam że wogóle w niej jestem. Czasami cały dzień na pełnych obrotach i dopiero wieczorem jak usiąde wykończona to sobie przypominam "kurczę przecież tam jest bobas a ja się tak wykańczam" i mam wyrzuty sumienia
U mnie tez objawy ciąży sa znikome.Dziewczyny obecnie mam 10tc i tak mi 'zanikły' wszystkie objawy ciąży że czasem zapominam że wogóle w niej jestem. Czasami cały dzień na pełnych obrotach i dopiero wieczorem jak usiąde wykończona to sobie przypominam "kurczę przecież tam jest bobas a ja się tak wykańczam" i mam wyrzuty sumienia