reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2021

reklama
Hej dziewczyny, też dołączam do grona lipcowek, czytałam Wasze posty wcześniej ale nie odzywałam się bo udzielałam się też na forum marcowych mam 2020 ale niestety ciąża okazała się martwa, dziewczyny się dopytywaly dlatego tym razem chciałam uniknąć takiej sytuacji. Mam już 3 letnia córkę no i 7 tygodniowa fasolkę;) pozdrawiam Was wszystkie i życzę jak najlepszego samopoczucia :D czy są tutaj może jakieś dziewczyny z Warszawy?

Dziewczyny, czy miałyście kiedyś tak że byłyście w ciąży (u mnie za dwa dni 7 tydzień) i zrobiłyście test ciążowy a wyszedł ujemny? Zdarzyło wam się takie coś?? Bo fiksuje już i nie wiem czy potrzebnie się martwię 😅
Nie przyszło mi do głowy żeby to sprawdzić 😂
Ja nawet bety nie robiłam

Dziewczyny obecnie mam 10tc i tak mi 'zanikły' wszystkie objawy ciąży że czasem zapominam że wogóle w niej jestem. Czasami cały dzień na pełnych obrotach i dopiero wieczorem jak usiąde wykończona to sobie przypominam "kurczę przecież tam jest bobas a ja się tak wykańczam" i mam wyrzuty sumienia :(

Ostatnia edycja:
Dziewczyny obecnie mam 10tc i tak mi 'zanikły' wszystkie objawy ciąży że czasem zapominam że wogóle w niej jestem. Czasami cały dzień na pełnych obrotach i dopiero wieczorem jak usiąde wykończona to sobie przypominam "kurczę przecież tam jest bobas a ja się tak wykańczam" i mam wyrzuty sumienia :(
Mam to samo 🙄

reklama
U mnie tez objawy ciąży sa znikome.

Do góry