reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2021

Ja właśnie po wizycie. Mamy juz kartę ciąży. Serduszko bije 162ud/min. Mój mały człowiek ma 1,78cm a na zdjęciu pokazał jak bardzo jest podobny do tatusia czyli odwrócił się pleckami 🙈 Mój niemąż zawsze się tak odwraca, nazywa to pozycją embrionalną bo inaczej zasnąć nie może😂 Zobacz załącznik 1209910
Piękny
Ja tak samo jak Twój niemąż inaczej nie zasnę a mój krzyczy na mnie 😋😂😂

reklama
Na śląsku [emoji6]

Ja już po tej śmiesznej wizycie. Najważniejsze - mam skierowania. ALE... Naprawdę współczuję jeśli ktoś prowadzi ciszę u takiego lekarza. 7+2 dzisiaj a pani próbowała zrobić USG przez brzuch, bo czasem widać... Nie dostałam ani zdjęcia z USG, ani nie powiedziała ile mm ma, tylko albo aż że jest ok i puściła mi serduszko (czego przecież też nie powinna zrobić na tak wczesnym etapie...). Jakbym chociaż zdjecie dostała to bym była szczęśliwa a tak to taka przybita wróciłam ze nic nie wiem i nic nie chciała powiedzieć. Skwitowala tylko że ciąża rozwija się prawidłowo i nie ma co mamom dawać wymiarów bo potem się doszukują w internecie [emoji1751][emoji1751][emoji1751]
Masakra 🙈🙈🙈

najważniejsze, że przepisał badania :) i tak ciążę prowadzi inny lekarz :) rozumiem twoje niesmaczenie ale pomyśl, że ona nie prowadzi ciąży twojej
Dokładnie, cieszę się. Na szczęście jak pobralam dokumentację z wizyty to tam jest wpisane FHR 140. Więc chociaż tyle wiem że serce ok. Oczywiście już zdążyłam wrócić do domu i spanikować mojemu mężowi że co jak to zaszkodziło bobasowi [emoji1751]

Ja właśnie po wizycie. Mamy juz kartę ciąży. Serduszko bije 162ud/min. Mój mały człowiek ma 1,78cm a na zdjęciu pokazał jak bardzo jest podobny do tatusia czyli odwrócił się pleckami 🙈 Mój niemąż zawsze się tak odwraca, nazywa to pozycją embrionalną bo inaczej zasnąć nie może😂 Zobacz załącznik 1209910
😍😍Patrzę na te zdjęcia i już się wtorku nie mogę doczekać :)

reklama
A mnie zlapal jakis katar...temp 37.2
Chyba przemarzlam na dzisiejszym spacerze.
Nie moge być chora na sobote bo mam imprezę rodzina :/

Do góry