reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2021

Ja mam bardzo zła historię za sobą i niestety nadal nawet leków nie przepisują :( dla nich do 12 TC to jest natura i każą czekac na cud🤷🙈
Mogę się wspomóc, ale siła i tak nie utrzymam ciąży jeśli będzie coś nie tak :( dodatkowo do 29.12 muszę czekać na potwierdzenie czy jest jeden maluszek czy dwa 🙈 strach, stres jest na początku dziennym :( my kobiety mamy przekichane.
[/QUOTE]
Ja Ci bardzo współczuję, ja nawet nie wiem kiedy moje pierwsze USG oficjalnie (12tyg) jest. Jeszcze tydzien do rozmowy z położną.
Jedyne co możemy czekac to myślenie pozytywnie. Widziałyśmy już serduszka wiec teraz już szanse, że coś pojdzie nie tak drastycznie spadły. Lepiej myśleć, że będziemy w tych 90 procentach kobiet h których wszystko zakonczy sie dobrze.
[/QUOTE]
Niestety, tylko czekanie i pozytywne myślenie, choć nie jest to łatwe🙈 musimy być silne :) 3mam za Ciebie mocno kciuki ♥️♥️♥️

reklama
Ja mam bardzo zła historię za sobą i niestety nadal nawet leków nie przepisują :( dla nich do 12 TC to jest natura i każą czekac na cud🤷🙈
Mogę się wspomóc, ale siła i tak nie utrzymam ciąży jeśli będzie coś nie tak :( dodatkowo do 29.12 muszę czekać na potwierdzenie czy jest jeden maluszek czy dwa 🙈 strach, stres jest na początku dziennym :( my kobiety mamy przekichane.
Ja Ci bardzo współczuję, ja nawet nie wiem kiedy moje pierwsze USG oficjalnie (12tyg) jest. Jeszcze tydzien do rozmowy z położną.
Jedyne co możemy czekac to myślenie pozytywnie. Widziałyśmy już serduszka wiec teraz już szanse, że coś pojdzie nie tak drastycznie spadły. Lepiej myśleć, że będziemy w tych 90 procentach kobiet h których wszystko zakonczy sie dobrze.
[/QUOTE]
Niestety, tylko czekanie i pozytywne myślenie, choć nie jest to łatwe🙈 musimy być silne :) 3mam za Ciebie mocno kciuki ♥️♥️♥️
[/QUOTE]

A ja za Ciebie ❤💜 Damy radę!

Cześć i czołem. Zasnęłam wczoraj z małą..
I budziła mi się jak nigdy... Czasem i co H. A teraz śpi w najlepsze.. 😒

Jutro idziemy pierwszy raz do przedszkola- już widzę ten ryk.. Przez co spać chyba nie mogę.. Ona to jest moja małą przyjaciółka. Cały czas razem. Swoją droga nie wiem kto będzie bardziej ryczał.. 😂😱🤔🤔

Wczoraj padłam z Nią i poszłam spać bez kolacji.. Jestem tak głodna.. Że dramat 😂

Wstajecie w nocy na siku?

No i czy wyspane?

Zadzwoń i się umów. Koszt 25 e między 7-14 tyg. Masz plemienia.. Powiedz że chcesz sprawdzić.
Dobrze wpisałam miasto?

Cześć i czołem. Zasnęłam wczoraj z małą..
I budziła mi się jak nigdy... Czasem i co H. A teraz śpi w najlepsze.. 😒

Jutro idziemy pierwszy raz do przedszkola- już widzę ten ryk.. Przez co spać chyba nie mogę.. Ona to jest moja małą przyjaciółka. Cały czas razem. Swoją droga nie wiem kto będzie bardziej ryczał.. 😂😱🤔🤔

Wczoraj padłam z Nią i poszłam spać bez kolacji.. Jestem tak głodna.. Że dramat 😂

Wstajecie w nocy na siku?

No i czy wyspane?
Ja wstaję 1-2 razy na siku. Wcześniej wstawalam częściej. Ja dziś wstałam przed 6 jak tylko mąż wyszedł do pracy, nie mogłam spać. Pojechałam na małe zakupy i już jestem po śniadanku.

Piszecie o mdłościach i widzę, że u każdej to inaczej. Mnie męczą bardziej od weekendu, ale nie cały dzień. Rano jest spoko, mogę normalnie zjeść (oczywiście tylko to, na co mam ochotę i po czym mnie nie cofnie). Potem około południa się zaczyna i trzyma aż do wieczora.
Wczoraj robiłam placki ziemniaczane, bo miałam na nie chęć i powiem Wam, że dawno już niczego nie zjadłam z takim apetytem😋

Ja wstaję 1-2 razy na siku. Wcześniej wstawalam częściej. Ja dziś wstałam przed 6 jak tylko mąż wyszedł do pracy, nie mogłam spać. Pojechałam na małe zakupy i już jestem po śniadanku.

Piszecie o mdłościach i widzę, że u każdej to inaczej. Mnie męczą bardziej od weekendu, ale nie cały dzień. Rano jest spoko, mogę normalnie zjeść (oczywiście tylko to, na co mam ochotę i po czym mnie nie cofnie). Potem około południa się zaczyna i trzyma aż do wieczora.
Wczoraj robiłam placki ziemniaczane, bo miałam na nie chęć i powiem Wam, że dawno już niczego nie zjadłam z takim apetytem😋
Placki ziemniaczane.. aż musze zrobić w tym tygodniu:D Dzieki za pomysł
JA nie mam mdłości jak takich ale jem teraz z 8 razy dziennie..
Co zjem to za półtorej godziny znowu mnie skręca wiec musze znowu coś zjeść. Staram się zjadać coś małego i liczyć kalorie ale nie ważne jak sie staram ... weszłam dziś na wagę i mam 3 kg na plusie :(

Placki ziemniaczane.. aż musze zrobić w tym tygodniu:D Dzieki za pomysł
JA nie mam mdłości jak takich ale jem teraz z 8 razy dziennie..
Co zjem to za półtorej godziny znowu mnie skręca wiec musze znowu coś zjeść. Staram się zjadać coś małego i liczyć kalorie ale nie ważne jak sie staram ... weszłam dziś na wagę i mam 3 kg na plusie :(
Ja jem tak jak wcześniej co 4 godziny a na wadze mam + 2 kg. Skąd one się wzięły 🤷‍♀️.

reklama
Dziewczyny a jest tu ktoś z Warszawy, żeby się powymieniać informacjami odnośnie lekarzy/szpitali? :)
ja z okolicy ale 2 szpitale już miałam okazję testować 😉 a Ty w którym chcesz rodzić?
@pyzatka męża kolega z pracy mówił że w Warszawie 7 tys w górę

Ja mam brać acard 150 mg od 12 tygodnia ze względu na młodszego hipotrofie
@kolor nadzieji mi wczoraj przyszły i nawet paczki nie otworzyłam, jakaś taka jestem zdechła...

Do góry