Zastanawiam się nad kupnem detektora tętna płodu, co o tym myślicie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A mnie np w ogóle nie bolą zupełnie inaczej niż w pierwszej ciążyPotwierdzam , o ciąży się dowiedziałam z bólu piersi , na tej podstawie zrobiłam tylko test .... ale raz się robią bolesne pełne ze nie mogę chodzić raz wszystko opada i nie boli
Czyli ok, mieścisz się w widełkachA tu kobieta zapytala kiedy mam termin porodu z usg ciaza byla ciut mlodsza
Zadne slowa tu nie pomoga. Pomoze czas, duzo sily...jeszcze wyjdzie sloneczko❤Dziewczyny żegnam się z wami niestety zarodek nie rozwinął się dobrze i nie było to moje 2 poronienie nie wiem jak to wytrzymam powodzenia dla was wszystkich
Niestety nie uda mi się tego zrobić z telefonu.. Mogłabyś proszę mnie dopisać? DziękujęSpróbujcie teraz, zmieniłam ustawienia
Chyba się zapisałamSpróbujcie teraz, zmieniłam ustawienia
Ja nie mam porównania, bo to pierwsza ale coś mi nie pasowało na okres, ze te piersi tak mocno bolały ze chodząc musiałam je trzymać, a po zdjęciu stanika to płakałam. I w sumie od początku chodzę w sportowychA mnie np w ogóle nie bolą zupełnie inaczej niż w pierwszej ciąży
Hmmm, nie mogę się dopisać :/
Mi na tel nie działa wpisz mnie kochana jak możesz
Dopisałam Was dziewczynyNiestety nie uda mi się tego zrobić z telefonu.. Mogłabyś proszę mnie dopisać? Dziękuję
Czy mnie tez byś mogła ? Próbowałam ściągnąć aplikacje arkusz, żeby edytować dokument ale nie chce iść :/Dopisałam Was dziewczyny