reklama
Trzymaj się KochanaDziewczyny żegnam się z wami niestety zarodek nie rozwinął się dobrze i nie było ❤ to moje 2 poronienie nie wiem jak to wytrzymam powodzenia dla was wszystkich
jagoo2
Fanka BB :)
A tu kobieta zapytala kiedy mam termin porodu z usg ciaza byla ciut mlodszaTrzymam kciuki
No mieścisz się ale czy termin z usg był identyczny jak z om?
U mnie przy zapisie ważne były te dwa terminy.
aerdgi
Moderator
Hmmm, nie mogę się dopisać :/
Mi na tel nie działa wpisz mnie kochana jak możesz
Spróbujcie teraz, zmieniłam ustawieniaJa też nie..
Mi niestety nie chce się włączyć na tel. Możesz dopisać mnie do listy?To wrzucam link do arkusza google. Dziś do wieczora wystarczy? I wieczorem bym wysłała liste. Jesli nie to do jutra rana
Lipcowe mamy 2021
Arkusz1 lipcowe mamy 2021,imię,data urodzenia,miejscowość,dzieci,następna wizyta,termin porodu wg OM,termin porodu wg USG 1,aerdgi,Klaudia,22.08.1995,ok. Warszawy,córka 2019,21-24.12.2020,26.07.2021,30.07.2021 2,Elmirka91 3,jagoo2 4,anka-1707 5,Sechmet 6,Angelaxa 7,Katrinaka 8,Darina88 9,Anka:) ...docs.google.com
Mam nadzieję że działa
aerdgi
Moderator
Tak mi przykro!!! Trzymaj sięDziewczyny żegnam się z wami niestety zarodek nie rozwinął się dobrze i nie było to moje 2 poronienie nie wiem jak to wytrzymam powodzenia dla was wszystkich
Anka:)
Potwierdzam , o ciąży się dowiedziałam z bólu piersi , na tej podstawie zrobiłam tylko test .... ale raz się robią bolesne pełne ze nie mogę chodzić raz wszystko opada i nie boliMnie raz bolą, raz nie myślę że każda tak ma
Bardzo mi przykro! Trzymaj się kochana!Dziewczyny żegnam się z wami niestety zarodek nie rozwinął się dobrze i nie było ❤ to moje 2 poronienie nie wiem jak to wytrzymam powodzenia dla was wszystkich
Anka:)
Trzymaj sięDziewczyny żegnam się z wami niestety zarodek nie rozwinął się dobrze i nie było ❤ to moje 2 poronienie nie wiem jak to wytrzymam powodzenia dla was wszystkich
reklama
K
Katijah
Gość
Jejku przykro mi bardzo.. Mam nadzieję, że szybko znajdziesz przyczynę dlaczego tak się dzieje. Trzymam kciukiDziewczyny żegnam się z wami niestety zarodek nie rozwinął się dobrze i nie było to moje 2 poronienie nie wiem jak to wytrzymam powodzenia dla was wszystkich