jagoo2
Fanka BB :)
Ja dalam rade z tel poprosilo tylko o zainstaliwanie aplikacji z arkuszemNiestety nie uda mi się tego zrobić z telefonu.. Mogłabyś proszę mnie dopisać? Dziękuję
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja dalam rade z tel poprosilo tylko o zainstaliwanie aplikacji z arkuszemNiestety nie uda mi się tego zrobić z telefonu.. Mogłabyś proszę mnie dopisać? Dziękuję
Wiem co czujesz,bo ja odczuwam również strach, ale tak jak dziewczyny piszą trzeba myśleć pozytywnie Trzymam kciuki za wszystkie MamuśkiDziękuję kochana za słowa otuchy Może rzeczywiście panikuję, już się ogarniam i przechodzę na pozytywne myślenie
Ja też robię wszystko z telefonuJa dalam rade z tel poprosilo tylko o zainstaliwanie aplikacji z arkuszem
Współczuje. Wiem jakie to jest ciężkie. Sama miałam dwa poronienia takie w okolicy 6 tyg, trzecia ciąża się natomiast udała i mam cudowną 1,5 roczną córkę, także myśle że i na Ciebie przyjdzie ten czas i zostaniesz mamą. Ja sobie powtarzałam że lepiej tak wcześnie stracić niż później jak już się to serduszko zobaczy, ale to i tak jest zawsze smutne. Powodzenia i ściskam.Dziewczyny żegnam się z wami niestety zarodek nie rozwinął się dobrze i nie było to moje 2 poronienie nie wiem jak to wytrzymam powodzenia dla was wszystkich
To myśle że będzie dobry terminNie bylo wczesniejszego terminu, a zalezy mi zeby te badania wykonac wlasnie tam. Z pierwszego usg ciaza wyszla 5+6 a z om 6+2
Dopisałam Was dziewczyny
Dziewczyny żegnam się z wami [emoji24] niestety zarodek nie rozwinął się dobrze i nie było [emoji3590] to moje 2 poronienie nie wiem jak to wytrzymam [emoji24] powodzenia dla was wszystkich
@aerdgi poproszą tez o dopisanie