reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2021

U mnie cera w miarę ok, czasami pojawi się jakiś zaskórnik, żadnych innych niespodzianek [emoji6] ale za to mam wrażenie, że włosy stały mi się bardziej szorstkie, szczególnie podczas mycia no i pojawił mi się łupież [emoji3061][emoji3061] dziewczyny jak wasze włosy?
Moje też zrobiły się mega szorstkie, ja zanim wiedziałam , że jestem w ciąży (a już byłam) u fryzjerki robiłam na ciemnych włosach refleksy, może to też przez to. [emoji848]

reklama
Mi Pani ginekolog do której chodzę prywatnie wypisała mi skierowanie na badania a potem moja internistka mi przepisała i te badania które są na NFZ zrobiłam za free a resztę płatnie. [emoji846]
Ma któraś z was może pakiet w medicover a prowadzi ciszę prywatnie? Chce żeby lekarz z Medicoveru dał mi skierowanie na tę badania które mam do zrobienia na następną wizytę, ale wszystkie najbliższe teleporady u ginekologów są w godzinach mojej pracy... Myślicie że internista (też z medicover) też mógłby mi wystawić takie skierowanie czy nie bardzo? Generalnie mam mega słabe doświadczenia z ginami stamtąd więc ogólnie mam obawy czy w ogóle nie będzie robienia mi laski, że te badania mogłabym za darmo zrobić. Mimo że przecież sama za ten pakiet opieki place co miesiąc... [emoji1751]

Hej ja tydzień temu walczyłam z zapaleniem. Od gina dostałam jedną saszetkę monural i jak ręką odjął. Trzeba to wypić po ostatnim siusianiu przed snem. Rano było już super, no i bralam jakąś żurawinę z apteki [emoji106]
Dziewczyny co na zapalenie pęcherza w 1 trymiescie? Co wam pomagało? Zaczyna mnie boleć pęcherz jutro spróbuję skonsultować z moją ginekolog ale boję się że nie obejdzie się bez lekarstw :(

reklama
Rozumiem cię, ja już nie wróciłam do lekarza co mnie straszył po ciąży pozamacicznej. Poprostu na myśl o jego gabinecie i jego osobie mam stres wielki a fachowiec bardzo dobry. Nie potrafię!!!
Ja po poronieniu też zmieniłam lekarza mimo że jest dobry .A ta co teraz do niej chodzę też ma dobre opinie i moja starsza siostra do niej chodziła .Obydwoje pracują w tej samej przychodni .

Do góry