reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2021

U mnie cera w miarę ok, czasami pojawi się jakiś zaskórnik, żadnych innych niespodzianek [emoji6] ale za to mam wrażenie, że włosy stały mi się bardziej szorstkie, szczególnie podczas mycia no i pojawił mi się łupież [emoji3061][emoji3061] dziewczyny jak wasze włosy?
Moje też zrobiły się mega szorstkie, ja zanim wiedziałam , że jestem w ciąży (a już byłam) u fryzjerki robiłam na ciemnych włosach refleksy, może to też przez to. [emoji848]

reklama
Mi Pani ginekolog do której chodzę prywatnie wypisała mi skierowanie na badania a potem moja internistka mi przepisała i te badania które są na NFZ zrobiłam za free a resztę płatnie. [emoji846]
Ma któraś z was może pakiet w medicover a prowadzi ciszę prywatnie? Chce żeby lekarz z Medicoveru dał mi skierowanie na tę badania które mam do zrobienia na następną wizytę, ale wszystkie najbliższe teleporady u ginekologów są w godzinach mojej pracy... Myślicie że internista (też z medicover) też mógłby mi wystawić takie skierowanie czy nie bardzo? Generalnie mam mega słabe doświadczenia z ginami stamtąd więc ogólnie mam obawy czy w ogóle nie będzie robienia mi laski, że te badania mogłabym za darmo zrobić. Mimo że przecież sama za ten pakiet opieki place co miesiąc... [emoji1751]

Hej ja tydzień temu walczyłam z zapaleniem. Od gina dostałam jedną saszetkę monural i jak ręką odjął. Trzeba to wypić po ostatnim siusianiu przed snem. Rano było już super, no i bralam jakąś żurawinę z apteki [emoji106]
Dziewczyny co na zapalenie pęcherza w 1 trymiescie? Co wam pomagało? Zaczyna mnie boleć pęcherz jutro spróbuję skonsultować z moją ginekolog ale boję się że nie obejdzie się bez lekarstw :(

reklama
Rozumiem cię, ja już nie wróciłam do lekarza co mnie straszył po ciąży pozamacicznej. Poprostu na myśl o jego gabinecie i jego osobie mam stres wielki a fachowiec bardzo dobry. Nie potrafię!!!
Ja po poronieniu też zmieniłam lekarza mimo że jest dobry .A ta co teraz do niej chodzę też ma dobre opinie i moja starsza siostra do niej chodziła .Obydwoje pracują w tej samej przychodni .

Do góry