reklama
katherinnn
Fanka BB :)
U mnie też rzadko. I dzisiaj miałam podobnie, opowiadałam coś mężowi i mnie zawirowalotak dokladnie.. dzis gadalam z mama i tak duzo gadalam ze az zadyszke zlapalam i wlasnie to mialam siedzac.. rzadko ale zdarza mi sie ostatnio
D
doublimam
Gość
o widzisz człowiek uczy sie całe życie dziękuję bardzoTo nie są gruczoły mlekowe tylko taka maź ochronna. Broń Boże nie można tego wyciskać. Ma to za zadanie chronić brodawkę.
G
guest-1672688487
Gość
Tak miewam tak czasem. Nawet jak w lozku leze.Dziewczyny czy Wy tez macie takie fazy jakby sie w glowie krecilo? tak dekikatnie doslownie
A
Annniw
Gość
Dziewczyny czy Wy tez macie takie fazy jakby sie w glowie krecilo? tak dekikatnie doslownie
Mi od dwóch tygodni kręci się cały czas, najgorzej jest w nocy jak zamykam oczy bo kołysze jak na statku.
D
doublimam
Gość
mam... zwłaszcza jak się zmecze, albo schyle czasami. W pierwszej ciąży nie miałam ani zwrotów głowy ani bólów. A teraz ...Dziewczyny czy Wy tez macie takie fazy jakby sie w glowie krecilo? tak dekikatnie doslownie
Ja dzisiaj złapałam zadyszkę akurat rozmawiając z kierownikiem przez telefon. Ale może to dobrze, bo pomyślał, że to ze zdenerwowania i kazał mi wyluzować i obiecał załatwić sprawętak dokladnie.. dzis gadalam z mama i tak duzo gadalam ze az zadyszke zlapalam i wlasnie to mialam siedzac.. rzadko ale zdarza mi sie ostatnio
D
doublimam
Gość
jestem po wizycie. dopiero siadlam. Dzisiaj GP zrobiła badanie, założyła kartę ciąży (elektroniczną), wpisała dokumenty do rejestracji w programie (żeby w ciąży wszystko było za free) i wręczyła list do szpitala. Poinformowała, że w związku z sytuacją z poprzedniej ciąży będę miała więcej wizyt niż normalnie i będę głównie pod opieką szpitala polozniczego oraz kliniki diabetycznej. Mam zacząć trzymać dietę, spacerować oraz mierzyć poziom cukru. Nie zaszkodzi kontrolować ciśnienia np. rano. Po konsultacji GP twierdzi, że pierwsze zaproszenie na USG powinno być za jakieś 2 tygodnie. Myślę, że będzie dobrze.
K
Katijah
Gość
Superjestem po wizycie. dopiero siadlam. Dzisiaj GP zrobiła badanie, założyła kartę ciąży (elektroniczną), wpisała dokumenty do rejestracji w programie (żeby w ciąży wszystko było za free) i wręczyła list do szpitala. Poinformowała, że w związku z sytuacją z poprzedniej ciąży będę miała więcej wizyt niż normalnie i będę głównie pod opieką szpitala polozniczego oraz kliniki diabetycznej. Mam zacząć trzymać dietę, spacerować oraz mierzyć poziom cukru. Nie zaszkodzi kontrolować ciśnienia np. rano. Po konsultacji GP twierdzi, że pierwsze zaproszenie na USG powinno być za jakieś 2 tygodnie. Myślę, że będzie dobrze.
Do jakiego szpitala pójdziesz? Coombe?
reklama
Sarciasta
Fanka BB :)
Ja juz sie nie moge doczekac tej wizyty.. jestem w takiej niewiadomej , niby nic sie nie dzieje wszystko ok nie zapeszajac oczywiscie. Ale troszke zaczynam sie niecierpliwic. W piatek mam tylko kontrole TSH .. zmniejszyl mi dawke z 62.5 na 50 mg.