reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2021

reklama
tak dokladnie.. dzis gadalam z mama i tak duzo gadalam ze az zadyszke zlapalam i wlasnie to mialam siedzac.. rzadko ale zdarza mi sie ostatnio
Ja dzisiaj złapałam zadyszkę akurat rozmawiając z kierownikiem przez telefon. Ale może to dobrze, bo pomyślał, że to ze zdenerwowania i kazał mi wyluzować i obiecał załatwić sprawę 😂

jestem po wizycie. dopiero siadlam. Dzisiaj GP zrobiła badanie, założyła kartę ciąży (elektroniczną), wpisała dokumenty do rejestracji w programie (żeby w ciąży wszystko było za free) i wręczyła list do szpitala. Poinformowała, że w związku z sytuacją z poprzedniej ciąży będę miała więcej wizyt niż normalnie i będę głównie pod opieką szpitala polozniczego oraz kliniki diabetycznej. Mam zacząć trzymać dietę, spacerować oraz mierzyć poziom cukru. Nie zaszkodzi kontrolować ciśnienia np. rano. Po konsultacji GP twierdzi, że pierwsze zaproszenie na USG powinno być za jakieś 2 tygodnie. Myślę, że będzie dobrze.

jestem po wizycie. dopiero siadlam. Dzisiaj GP zrobiła badanie, założyła kartę ciąży (elektroniczną), wpisała dokumenty do rejestracji w programie (żeby w ciąży wszystko było za free) i wręczyła list do szpitala. Poinformowała, że w związku z sytuacją z poprzedniej ciąży będę miała więcej wizyt niż normalnie i będę głównie pod opieką szpitala polozniczego oraz kliniki diabetycznej. Mam zacząć trzymać dietę, spacerować oraz mierzyć poziom cukru. Nie zaszkodzi kontrolować ciśnienia np. rano. Po konsultacji GP twierdzi, że pierwsze zaproszenie na USG powinno być za jakieś 2 tygodnie. Myślę, że będzie dobrze.
Super
Do jakiego szpitala pójdziesz? Coombe?

reklama
Ja juz sie nie moge doczekac tej wizyty.. jestem w takiej niewiadomej , niby nic sie nie dzieje wszystko ok nie zapeszajac oczywiscie. Ale troszke zaczynam sie niecierpliwic. W piatek mam tylko kontrole TSH .. zmniejszyl mi dawke z 62.5 na 50 mg.

Do góry