Mysle, ze powinien juz zalozyc, w koncu wlasnie 8 tydz jest uwazany za ten moment kiedy juz trzeba pojawic sie u lekarzaja mama mega mdłości wystarczy że więcej zjem i mnie mdli , w czwartek mam wizytę u lekarza na 13 i mam nadzieje że założy już kartę ciąży , obecnie jestem 8 tygodniu
reklama
Holle
Fanka BB :)
byłam wcześniej jakieś dwa tygodnie temu ale był tylko sam pęcherzyk przy becie 3500 , więc w czwartek musi już być coś więcejMysle, ze powinien juz zalozyc, w koncu wlasnie 8 tydz jest uwazany za ten moment kiedy juz trzeba pojawic sie u lekarza
Kruszynka1988
U mnie 13+3. [emoji4] 29.12 [emoji4]
Ja bede miala w 11+6
K
Katijah
Gość
Powiedział żeby odstawić i od razu na krzywą cukrową mi zlecił a nie w 2 trymestrzeI zdecydował lekarz co dalej z metforminą?
U mnie termin prenatalnych 29.12 będzie wtedy 11+7 wg okresu, wg usg pewnie więcej, w ten piątek byłam 6+3 a w usg wyszło 7+1. Najlepszy ponoć termin to skończone 12 tyg, a ogólnie terminy w mojej klinice na 1 prenatalne podają od 11+0 do 13+6.
K
Katijah
Gość
Mi same ustaliły wg om i wg USG te 2 terminy wzięły pod uwagę i będzie to 12+4Do dziewczyn, ktore maja juz terminy badan prenatalnych. W ktorym dokladnie tygodniu wtedy bedziecie? Ja myslalam umowic sie w skonczonym 12. Ale poki co musze poczekac na pierwsze usg...jutro skoncze dopiero 6tc
katherinnn
Tak, taka tzw "lekka głowa". Ja miewam nawet jak siedzęDziewczyny czy Wy tez macie takie fazy jakby sie w glowie krecilo? tak dekikatnie doslownie
Mercy89
Wracając do tematu wózków, dostałam od znajomej mutsy 3 w1, po 2 dzieciach, stan wizualny idealny także dobra firma jeżeli chodzi o zużycie materiałów. Co do zachcianek to chodzą za mną jalapeñoburgery z maca, te ostre ogólnie zmęczona jestem mdlosciami, one są całą dobę, a miały być tylko rano...
reklama
Sarciasta
tak dokladnie.. dzis gadalam z mama i tak duzo gadalam ze az zadyszke zlapalam i wlasnie to mialam siedzac.. rzadko ale zdarza mi sie ostatnioTak, taka tzw "lekka głowa". Ja miewam nawet jak siedzę