reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2021

Musisz jesli chcesz mieć darmowe badania. Niektóre gp rejestrują sami ale inni odsyłają na stronę gdzie rejestrujesz się u położnych. Zalezy od oddziału. Wybierasz szpital w którym będziesz mieć badania i USG. jak się nie zarejestrujesz to nie będziesz miała żadnych badan bo skad oni maja wiedzieć, że ich wymagasz..
Czyli badania są robione w szpitalu, tak? Nie w NHS? Mam problem, bo babka dała mi napisane co prawda wszystko na kartce, ale nie mogę znaleźć tego Self referral. Jesteś w stanie mi pomoc?
image.jpg
image.jpg

reklama
Czyli badania są robione w szpitalu, tak? Nie w NHS? Mam problem, bo babka dała mi napisane co prawda wszystko na kartce, ale nie mogę znaleźć tego Self referral. Jesteś w stanie mi pomoc?Zobacz załącznik 1205965Zobacz załącznik 1205965
W szpitalu na NHS... po prostu na oddziale dla kobiet w ciąży. To jest tez wazne ze względu na fakt ze polozna Ci wystawi kwitek ze jestes w ciazy, który masz dac szefowi aby dostać macieżyński..
W jakiej dzielnicy lodnynu mieszkasz?

reklama
Cześć Dziewczyny, nie śpię od 5 - chyba zaczyna dopadać mnie strach przed pierwszą wizytą... Tysiąc myśli w głowie. A do 15 jeszcze tyle godzin! Miłego dnia i powodzenia na dzisiejszych wizytach! 🙂
Nie denerwuj się będzie wszystko dobrze 😘 Sama przed pierwszą wizytą też wariowałam 😁

Do góry