Czyli badania są robione w szpitalu, tak? Nie w NHS? Mam problem, bo babka dała mi napisane co prawda wszystko na kartce, ale nie mogę znaleźć tego Self referral. Jesteś w stanie mi pomoc?Musisz jesli chcesz mieć darmowe badania. Niektóre gp rejestrują sami ale inni odsyłają na stronę gdzie rejestrujesz się u położnych. Zalezy od oddziału. Wybierasz szpital w którym będziesz mieć badania i USG. jak się nie zarejestrujesz to nie będziesz miała żadnych badan bo skad oni maja wiedzieć, że ich wymagasz..
reklama
Sechmet
Fanka BB :)
W szpitalu na NHS... po prostu na oddziale dla kobiet w ciąży. To jest tez wazne ze względu na fakt ze polozna Ci wystawi kwitek ze jestes w ciazy, który masz dac szefowi aby dostać macieżyński..Czyli badania są robione w szpitalu, tak? Nie w NHS? Mam problem, bo babka dała mi napisane co prawda wszystko na kartce, ale nie mogę znaleźć tego Self referral. Jesteś w stanie mi pomoc?Zobacz załącznik 1205965Zobacz załącznik 1205965
W jakiej dzielnicy lodnynu mieszkasz?
SouthallW szpitalu na NHS... po prostu na oddziale dla kobiet w ciąży. To jest tez wazne ze względu na fakt ze polozna Ci wystawi kwitek ze jestes w ciazy, który masz dac szefowi aby dostać macieżyński..
W jakiej dzielnicy lodnynu mieszkasz?
Sechmet
Najbliżej masz do szpitala na Ealing?Southall
TakNajbliżej masz do szpitala na Ealing?
Wysłałam Ci wiadomość ma privNajbliżej masz do szpitala na Ealing?
Gigi Tg
GratulacjeTAAAK! Zrobiłam pierwszy test 19.11, dzisiaj byłam u ginekologa i jestem w 4 tygodniu ^_^ Pozdrawiam przyszłe mamusie i życzę wszystkiego dobrego!
Kasia03_88
Cześć Dziewczyny, nie śpię od 5 - chyba zaczyna dopadać mnie strach przed pierwszą wizytą... Tysiąc myśli w głowie. A do 15 jeszcze tyle godzin! Miłego dnia i powodzenia na dzisiejszych wizytach!
Gigi Tg
Będzie dobrze nie ma czym się stresować i daj koniecznie znać po wizycie . powodzenia.Cześć Dziewczyny, nie śpię od 5 - chyba zaczyna dopadać mnie strach przed pierwszą wizytą... Tysiąc myśli w głowie. A do 15 jeszcze tyle godzin! Miłego dnia i powodzenia na dzisiejszych wizytach!
reklama
Nie denerwuj się będzie wszystko dobrze Sama przed pierwszą wizytą też wariowałamCześć Dziewczyny, nie śpię od 5 - chyba zaczyna dopadać mnie strach przed pierwszą wizytą... Tysiąc myśli w głowie. A do 15 jeszcze tyle godzin! Miłego dnia i powodzenia na dzisiejszych wizytach!