reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2021

Dziewczyny pediatra moich chłopaków życie mi uratowała! Jem! Normalnie jem, pierwszy raz od 3 dni. Kanapki ze świeżym chlebem i masłem są przepyszne 🥰 nie chcę przesadzić, ale jestem taka głodna... Popijam wodę z miodem, coraz większymi łyczkami i nie wymiotuje. Czuję się jeszcze osłabiona, ale jest dużo lepiej.
Co do wózka, zazdroszczę wyboru, my już mam po chłopakach 2 sztuki w wersji 2w1 i parasolkę, więc raczej w tej ciąży nie poucztuję z zakupami. Ale w pierwszej to grubo poleciałam 😂
Ja bym bardzo chciała mieć córeczkę, to i zakupów bym znowu mogła porobić 🙈 narazie żyje w świecie resoraków, garaży, klocków itd. Więc jakiś róż by to ładnie przełamał 😁

reklama
Ale dziś nadxwigalam się w pracy, brzuch mnie rwie... Ech oby do końca roku
trzymaj się. odpocznij .. jak poprawi Tobie to humor dzisiaj sprzatnelam generalnie sypialnie i pokój córki. później "biegam" na wizyta z mała ilu fizjoterapeutki. A teraz łączymy się obiadkiem i odpoczywamy. bo później mama ma wizytę a na koniec zajęcia mamy. dzisiaj zabiegany dzień. I jeszcze kurier z trza ogarnąć :(

takie sa dziwne , sutki robia sie wieksze i ta cala otoczka na okolo ma takie wypustki i one tez sie powiekszaja , zyly wychodza.. no takie sa nieapetyczne 😅
moje są większe i zylkowo-zielone trochę wyglądają jak od Fiony ;) raz bolą raz nie:) już nie mam siły się tym przejmować tym bardziej, że do świąt 30 dni a my tu jesteśmy sami więc co z mężem nie ogarniemy tego nie.bedzie ...

Jestem po wizycie. Wszystko w porządku!
Badanie miałam przez brzuch nie dopochwowo.
Widziałam serduszko. I teraz zaczynam żyć ta ciąża. Jedna straciłam. Mam dwulatke i teraz jakoś dopóki nie zobaczyłam serduszka nie wierzyłam do końca. Mam 8+1. Termin na 5 lipca.
Prenatalne mam 18 grudnia. I póki co zostaje sobie w domu. ☺

Widziałam serduszko. I teraz zaczynam żyć ta ciąża. Jedna straciłam. Mam dwulatke i teraz jakoś dopóki nie zobaczyłam serduszka nie wierzyłam do końca. Mam 8+1. Termin na 5 lipca.
super :) gratulacje :) duzo zdrowka i spokoju :)

reklama
Fantastyczne wiadomości! Teraz się cieszyć i oby z górki!

Do góry