reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2021

Dziewczyny pediatra moich chłopaków życie mi uratowała! Jem! Normalnie jem, pierwszy raz od 3 dni. Kanapki ze świeżym chlebem i masłem są przepyszne 🥰 nie chcę przesadzić, ale jestem taka głodna... Popijam wodę z miodem, coraz większymi łyczkami i nie wymiotuje. Czuję się jeszcze osłabiona, ale jest dużo lepiej.
Co do wózka, zazdroszczę wyboru, my już mam po chłopakach 2 sztuki w wersji 2w1 i parasolkę, więc raczej w tej ciąży nie poucztuję z zakupami. Ale w pierwszej to grubo poleciałam 😂
Ja bym bardzo chciała mieć córeczkę, to i zakupów bym znowu mogła porobić 🙈 narazie żyje w świecie resoraków, garaży, klocków itd. Więc jakiś róż by to ładnie przełamał 😁

reklama
Ale dziś nadxwigalam się w pracy, brzuch mnie rwie... Ech oby do końca roku
trzymaj się. odpocznij .. jak poprawi Tobie to humor dzisiaj sprzatnelam generalnie sypialnie i pokój córki. później "biegam" na wizyta z mała ilu fizjoterapeutki. A teraz łączymy się obiadkiem i odpoczywamy. bo później mama ma wizytę a na koniec zajęcia mamy. dzisiaj zabiegany dzień. I jeszcze kurier z trza ogarnąć :(

takie sa dziwne , sutki robia sie wieksze i ta cala otoczka na okolo ma takie wypustki i one tez sie powiekszaja , zyly wychodza.. no takie sa nieapetyczne 😅
moje są większe i zylkowo-zielone trochę wyglądają jak od Fiony ;) raz bolą raz nie:) już nie mam siły się tym przejmować tym bardziej, że do świąt 30 dni a my tu jesteśmy sami więc co z mężem nie ogarniemy tego nie.bedzie ...

Jestem po wizycie. Wszystko w porządku!
Badanie miałam przez brzuch nie dopochwowo.
Widziałam serduszko. I teraz zaczynam żyć ta ciąża. Jedna straciłam. Mam dwulatke i teraz jakoś dopóki nie zobaczyłam serduszka nie wierzyłam do końca. Mam 8+1. Termin na 5 lipca.
Prenatalne mam 18 grudnia. I póki co zostaje sobie w domu. ☺

Widziałam serduszko. I teraz zaczynam żyć ta ciąża. Jedna straciłam. Mam dwulatke i teraz jakoś dopóki nie zobaczyłam serduszka nie wierzyłam do końca. Mam 8+1. Termin na 5 lipca.
super :) gratulacje :) duzo zdrowka i spokoju :)

reklama
Fantastyczne wiadomości! Teraz się cieszyć i oby z górki!

Do góry