reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2021

@Angelaxa
Po trójce dzieci i wypadach do lasu mogę polecić:
1.Byleby wszystkie koła były pompowane to podstawa komfortu jazdy
2 Przednie skrętne z możliwością blokady.
3 W żadnym wypadku jasne kolory bo trzeba prać co dwa tygodnie ;)
Ja posiadam po ostatnim synie TAKO WRIOR kupiony 4 lata temu granatowo-czarny. Nie jest to mój wymarzony "dizajn" ale nie będę zmieniać bo ten jest w bdb stanie :)
Zapisuję rady 😋

reklama
Ogólnie zawsze marzyłam o parce. Żeby był chłopak i dziewczyna ale wiadomo trochę to jak loteria więc bardzo chciałabym dziewuche zwlaszcza, ze nie wiem kiedy i czy w ogole zdecydujemy sie na drugie. Ale ja i tak wiem, że teraz będzie chłopak.

Jak ja bym chciała już nakupować wszystkiego dla maluszka 😍
Wózek mi się marzy tako junama diamond s-line. Ma całkiem dobre recenzje. Ale w ten weekend w Warszawie otworzyli fajny sklep przetestuj-wózek. Mają tam tor, różne nawierzchnie krawężniki więc na pewno tam się wybiorę i przetestuje osobiście. Podejrzewam, że wtedy wybór się zmieni.
O to proszę tutaj wypisywać twoje testy i rady ✌️

Ogólnie zawsze marzyłam o parce. Żeby był chłopak i dziewczyna ale wiadomo trochę to jak loteria więc bardzo chciałabym dziewuche zwlaszcza, ze nie wiem kiedy i czy w ogole zdecydujemy sie na drugie. Ale ja i tak wiem, że teraz będzie chłopak.

Jak ja bym chciała już nakupować wszystkiego dla maluszka 😍
Wózek mi się marzy tako junama diamond s-line. Ma całkiem dobre recenzje. Ale w ten weekend w Warszawie otworzyli fajny sklep przetestuj-wózek. Mają tam tor, różne nawierzchnie krawężniki więc na pewno tam się wybiorę i przetestuje osobiście. Podejrzewam, że wtedy wybór się zmieni.
Jest bardzo dużo fajnych wózków. Mi się chyba najbardziej podoba mutsy icon ale mam jeszcze kilka innych typów.

Ale dziś nadxwigalam się w pracy, brzuch mnie rwie... Ech oby do końca roku
Ja to samo, tyle ze po zakupach, az sie polozylam. Ciegnie az do pachwin i plecy z tylu. Zreszta ja wiecznie w biegu, za chwile po corke do szkoly. Zauwazylam, ze draznia mnie jeansy, musze je odpinac, podbrzusze nabrzmiale takie sie zrobilo

Tez przegladalam .. ale ocknelam sie i pomyslalam w duszy nie.. jeszcze nie. I poki co nic nie patrze i nie ogladam. Piersi zaczynaja mi sie zmieniac 🤣 Pamietam jak kumpele mi pokazywaly jakie sa ciazowe i widze ze u mnie pomalu nastepuje ta przemiana 🤣

Tez przegladalam .. ale ocknelam sie i pomyslalam w duszy nie.. jeszcze nie. I poki co nic nie patrze i nie ogladam. Piersi zaczynaja mi sie zmieniac 🤣 Pamietam jak kumpele mi pokazywaly jakie sa ciazowe i widze ze u mnie pomalu nastepuje ta przemiana 🤣
A jak wyglądają piersi ciążowe ?? 😁 Moje mam wrażenie że są coraz cięższe chyba z 10 kg ważą 😂

reklama
Do góry