Ja 33 lata mój mąż 47 lat małżeństwem jesteśmy od 10 lat. Nasza pierwsza dzidzia będzie, jedna strata 2013 r.Dziewuchy jak już wiemy mniej więcej skąd jesteśmy to może zdradzicie ile macie lat Ja dokładnie w Mikołaja skończę 30
reklama
Dziewczyny czy Was bolą piersi jednakowo jedna i druga ? Ja dzisiaj rano wstałam ból sutka w lewej piersi taki jakby mi ktoś tam z 10 szpilek wbił. Prawa pierś normalnie tylko boli przy dotknięciu. Latem na USG wykryli mi jakiegoś małego guzka w lewej piersi i tak teraz się zastanawiam czy może to przez niego lewa boli bardziej niż prawa ??
D
doublimam
Gość
Tak, tylko odczuwam czasami mała suchość... nie wiem czym jest spowodowanaDziewczyny, a powiedzcie czy przytulacie się ze swoimi teraz ? Bo ja to mam taką ochotę , ale się boje .
D
doublimam
Gość
cześć dziewczyny czy Wy też macie wysypkę... dzisiaj obudziłam się że siedząca wysypka... A że pech chodzi parami to odrzucilo mnie od kawy a jeszcze wieczorem sie zastanawialam nad tymi moimi znikajacymi objawami
jagoo2
Fanka BB :)
Ja ostatnio ciagle sie drapie, zauwazylam male czerwone krostki uczuleniowe na wewnetrznej czesci rak i na udach. Nie wiem czym to moze byc spowodowane, nie zmienialam zadnych plynow, ani zeli. Z reguly najwiecej tego wlasnie po kapieli. Z tym, ze nie podciagalam tego pod ciazecześć dziewczyny czy Wy też macie wysypkę... dzisiaj obudziłam się że siedząca wysypka... A że pech chodzi parami to odrzucilo mnie od kawy a jeszcze wieczorem sie zastanawialam nad tymi moimi znikajacymi objawami
D
doublimam
Gość
Moja znajoma miała taką jakby pokrywkę przez całą ciążę. Mnie wysypało na szyji za uchem, między piersiami....Ja ostatnio ciagle sie drapie, zauwazylam male czerwone krostki uczuleniowe na wewnetrznej czesci rak i na udach. Nie wiem czym to moze byc spowodowane, nie zmienialam zadnych plynow, ani zeli. Z reguly najwiecej tego wlasnie po kapieli. Z tym, ze nie podciagalam tego pod ciaze
Ancka
Fanka BB :)
Mnie od początku boli jedna bardziej ,jedna bardziej opuchnięta ale ja mam nie równe piersi i ta większa jakby reaguje na ciążę a ta mniejsza nie wie że coś się dzieje . Moja asymetria jest dość spora i w pierwszej ciąży było podobnie i chociaż mleko miałam w obu to w tej mniejszej zdecydowanie mniej i mała bardziej chciała ssać z większej...Dziewczyny czy Was bolą piersi jednakowo jedna i druga ? Ja dzisiaj rano wstałam ból sutka w lewej piersi taki jakby mi ktoś tam z 10 szpilek wbił. Prawa pierś normalnie tylko boli przy dotknięciu. Latem na USG wykryli mi jakiegoś małego guzka w lewej piersi i tak teraz się zastanawiam czy może to przez niego lewa boli bardziej niż prawa ??
K
Katijah
Gość
Mnie raz boli jedna mocniej, druga wcale i tak na zmianyDziewczyny czy Was bolą piersi jednakowo jedna i druga ? Ja dzisiaj rano wstałam ból sutka w lewej piersi taki jakby mi ktoś tam z 10 szpilek wbił. Prawa pierś normalnie tylko boli przy dotknięciu. Latem na USG wykryli mi jakiegoś małego guzka w lewej piersi i tak teraz się zastanawiam czy może to przez niego lewa boli bardziej niż prawa ??
reklama
K
Katijah
Gość
Ja też mam suchość czasami...Tak, tylko odczuwam czasami mała suchość... nie wiem czym jest spowodowana