reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2021

reklama
[GROUP=][/GROUP] hej dziewczyny czy jest ktoś z 8 tygodnia dokładnie 7 t 3 d. Od wczoraj wieczora mam bóle podbrzusza tak trochę jak podczas miesiączki i bóle pleców na dole. Czytałam że w ósmym tyg zaczynają się takie bóle ale trochę się martwię może któraś też ma takie objawy?
Ja aktualnie 7+4 i pobolewal mnie trochę brzuch, plecy na razie ok

Też mam sny bardzo realistyczne i do tego strasznie głupie, dziś miałam być dj na imprezie i dzień przed sobie zdałam sprawę że przecież ja nie umiem i kombinowałem jak się z tego wymiksować 🙈
Właśnie czekam na córkę by ją odebrać ze żłobka i tak strasznie chce mi się spać... Eh jakby się dało przespać snem zimowym ten początek i obudzić się w 5 miesiącu.

@doublimam i @aerdgi
Ja miałam CC 02.07.2015 i trzeciego syna urodziłam Siłami Natury 03.09.2017. Wchodząc na porodówke ogłosiłam wszem i wobec że rodze naturalnie i koniec kropka. Wszyscy zdziwieni... położna: "wszystkie błagają o CC a Pani może a nie chce?" Pierwszy urodził się Naturalnie, drugi CC więc miałam porównanie i nie chciałam absolutnie CC ;)

reklama
@doublimam i @aerdgi
Ja miałam CC 02.07.2015 i trzeciego syna urodziłam Siłami Natury 03.09.2017. Wchodząc na porodówke ogłosiłam wszem i wobec że rodze naturalnie i koniec kropka. Wszyscy zdziwieni... położna: "wszystkie błagają o CC a Pani może a nie chce?" Pierwszy urodził się Naturalnie, drugi CC więc miałam porównanie i nie chciałam absolutnie CC ;)
Ja miałam 2 naturalne i teraz przed cesarką się tak będę wzbraniać, nogami i rękoma 😂😂😂

Do góry