reklama
jagoo2
Fanka BB :)
Pelny tydzien bedziesz zawsze miec konkretnego dnia u mnie to sroda, bo w srode 14.10 mialam ostatnia miesiaczkeja to juz sama nie wiem jaki to Dzien tydzien.. wszystko pokazuje inaczej. ciaza + pokazuje 4t6d a preglife 5t2d
D
doublimam
Gość
nie przejmuj się. Nie którym brak wyczucia. wszystko jest tak dobrze i będzieJa dzisiaj o 8:30 miałam drugą wizytę 6+3 wiek z USG się zgadza z OM Serduszko bije, dzidziuś ma 8,8mm
Jedno co mnie tylko zmartwiło to to że położna chciała zakładać kartę ciąży a lekarz przewidział że dopiero za 2 tygodnie na co położna powiedziała "a może lekarz wiedział tam jakieś mikroskrzepy i mogą jeszcze ze sobą pociągnąć zarodek" Po co takie rzeczy wogóle mówią ??
Sechmet
Ja przez całą ciąże najbardziej sie bałam, że dziecko będzie bardzo duże, przez moje problemy z otyłością... Psychicznie się szykowałam wlasnie na porod SN dużego dziecka.. Koniec końców porod wywolywany w 37 tygodniu skonczyl się CC a syn ważył 2640.h
Ja miałam rodzić SN ale moje dziecko miało pecha być prowadzone przez 3 ginekologów z 3 państwa.... wazylo 4,700 z usg, urodziło się 4500... (wiem wiem sa "bohaterki" ktore rodza SN wększe dzieci ) traciła tętno i puls, nie szykowała sie do porodu. nie było czasu się zastanawiać co i jak chce mama przeleżała 3 tygodnie na neonatologii... Wszyscy są zgodni, że ginekolog prowadzący pierwszy trymestr nie skorygował daty porodu. Nie wiem czy mają rację czy nie Wiem jedno w życiu nie zaryzykowałabym zycia i zdrowia dziecka albo swojego dla widzimisie lub wygody ważne, że moje dziecko jest zdrowe i całe Faktem jest, że jedni lepiej dochodzą po CC inni po porodzie SN to jest bardzo indywidualna kwestia nie bardzo tez wiem co twoja wypowiedz miala wnosic do naszej rozmowy... zakładam, że chciałaś nam powiedzieć że można rodzić SN po CC
Ja dzis znowu w pracy, jutro wolne.. kurde zmęczona jestem bardzo ...
claudii
Ja dzisiaj trochę lepiej funkcjonuje niż wczoraj, ale dalej daleko do dobrego samopoczucia [emoji30] lodówki w domu nawet nie otwieram, do 11 ciągle mdlosci... Jutro pierwsza wizyta i boję się, że mi powie ze sobie wymyśliłam tą ciążę [emoji28] jutro 7+0 [emoji848]
D
doublimam
Gość
U mnie to chyba kwestia genetyki choć sama nie wiem.... W obu rodzinach rodziły się duże dzieci i są nie mali ludzie (chodzi o wzrost i posturę).Ja przez całą ciąże najbardziej sie bałam, że dziecko będzie bardzo duże, przez moje problemy z otyłością... Psychicznie się szykowałam wlasnie na porod SN dużego dziecka.. Koniec końców porod wywolywany w 37 tygodniu skonczyl się CC a syn ważył 2640.
Ja dzis znowu w pracy, jutro wolne.. kurde zmęczona jestem bardzo ...
D
doublimam
Gość
Będzie dobrze. Zdradzę Tobie, że też mam takie myśliJa dzisiaj trochę lepiej funkcjonuje niż wczoraj, ale dalej daleko do dobrego samopoczucia [emoji30] lodówki w domu nawet nie otwieram, do 11 ciągle mdlosci... Jutro pierwsza wizyta i boję się, że mi powie ze sobie wymyśliłam tą ciążę [emoji28] jutro 7+0 [emoji848]
Ja dzis sie mega źle czuje jak nie zjem to mi nie dobrze, a jak zjem to chyba jeszcze gorzej i dodatkowo dziś często kręci mi się w głowie. Niestety do 16 musze pracować.Jak sie czujecie? U mnie dopiero dzis skonczyl sie 5 tydzien i zaczyna 6, ale nie mam sil, wszystko mmie denerwuje. Chce mi sie tak bardzo spac. Corka chciala upiec rogaliki z racji tego ze dzien wolny..ok..ale zapach pieczonego ciasta z piekarnika mnie dobija, lodowka to samo...no i brzuch ciagnie dosc mocno. Chyba dzis nie jest moj dzien. Pozdrawiam
Sechmet
Bardzo możliwe. Ciekawe jak Ci się trafi tym razemU mnie to chyba kwestia genetyki choć sama nie wiem.... W obu rodzinach rodziły się duże dzieci i są nie mali ludzie (chodzi o wzrost i posturę).
reklama
D
doublimam
Gość
ZobaczymyBardzo możliwe. Ciekawe jak Ci się trafi tym razem