reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2021

reklama
Haha, to foto z wakacji piękny zachod slonca wtedy byl :D
Powodzenia na wizycie, bedziesz miec robione usg? Ja sie obawialam, ze moja wizyta za wczesnie, bo w 6t2d, a chcialabym zobaczyc bijace serduszko :)
pewnie tak bo to 1 wizyta 😋 domyalam sie ze nic jeszcze nie bedzie widac . Ale ciekawa jestem jak to tam w ogole wyglada u mnie w brzuszku 😍

Dziewczyny ja też dzisiaj 5+2 i jedyne co czuje to leciutko pobolewa mnie macica, bardziej jak szczypanie. Nie będę już świrować i chodzić na bety, szkoda mi na to czasu i nerwów. Nie zostaje mi nic innego niż czekać do wizyty ale to dopiero za tydzień. Na pewne rzeczy nie mamy już wpływu [emoji1745]
Ja sprawdzilam tylko przyrost po 48 godzinach. A reszte zostawilam tak jak ma byc.. dzis wizyta stres jest czuje w brzuchu ze mnie juz pomalu sciska ale jestem dobrej mysli , z " tym " u gory pogadalam sobie i zostawilam wszystko w rekach losu. Trzymaj sie bedzie dobrze 😘

Cześć dziewczyny jestem tutaj nowa i zarazem przerażona sytuacja 😞 Dziś jest u mnie 5t2d robiłam beta HCG 12.11 - 167 powtórzyłam 14.11 - 377. Za chwilę wybieram się na kolejną bo od wczoraj totalnie ustały mi wszystkie objawy tzn dużo ich nie było tylko lekko bolące sutki przy dotyku oraz lekkie kłucia w macicy i jajnikach. Od wczoraj zero ... Nic kompletnie 😞 Jak u Was z tymi objawami są były ?
w pierwszej ciąży cały pierwszy trymestr krwawilam, plamilam, mialamba4dzo dokuczliwe mdłości ale z piersi właśnie też jakoś tak było, że raz bolały bardzo a raz wcale... chodzilam i je sciskalam żeby sprawdzić czy wszystko ok. Myśl pozytywnie, może wszystko jest dobrze. Każda ciąża jest inna każda kobieta inaczej przeżywa daną ciążę... ważne, żeby się samemu nie dolowac i zamartwiac. Wiem, Łatwo powiedzieć. Na pocieszenie mnie od rana bolą okolice jajników raz z jednej strony raz z drugiej...

Powodzenie na wizytach dziewczyny! Dawajcie znać po!
Co do imion to dla córki juz mamy wybrane od dawna Lilia Róża (Lily - Rose). Dla syna narazie nie mamy, z pierwszym poszlo łatwo i imię było od początku a teraz pustka.
Dziś spalam tragicznie. Moj syn zdecydował się mnie gryźć podczas karmienia. Jeszcze tak źle to nie było. Ugryzł mnie chyba z 5 razy i to tak mocno....
Z objawów ciagle poranne mdlosci ale nie jest źle.
Spadam do pracy zaraz.

Witam, test pozytywny zrobiony 13 w piatek, w sierpniu poronilam w 12 tc. Teraz bedzie dobrze musi byc :) termin wyliczylam na 21.07. Dopiero odkrylam ten temat, niepotrzebnie zakladalam swoj.
Troszke niepokoi mnie brak nabrzmialych i bolesnych piersi. Ostatnio to byl pierwszy znak ciazy, a teraz sa miekkie, zwyczajne. Czuje czasem lekkie klucia w brodawkach, bola moze minimalnie po boku. To dopiero 4t6d. Pozdrowienia dla wszystkich!!
gratuluję i trzymam.kciuki

reklama
Do góry