reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2021

reklama
Haha, to foto z wakacji piękny zachod slonca wtedy byl :D
Powodzenia na wizycie, bedziesz miec robione usg? Ja sie obawialam, ze moja wizyta za wczesnie, bo w 6t2d, a chcialabym zobaczyc bijace serduszko :)
pewnie tak bo to 1 wizyta 😋 domyalam sie ze nic jeszcze nie bedzie widac . Ale ciekawa jestem jak to tam w ogole wyglada u mnie w brzuszku 😍

Dziewczyny ja też dzisiaj 5+2 i jedyne co czuje to leciutko pobolewa mnie macica, bardziej jak szczypanie. Nie będę już świrować i chodzić na bety, szkoda mi na to czasu i nerwów. Nie zostaje mi nic innego niż czekać do wizyty ale to dopiero za tydzień. Na pewne rzeczy nie mamy już wpływu [emoji1745]
Ja sprawdzilam tylko przyrost po 48 godzinach. A reszte zostawilam tak jak ma byc.. dzis wizyta stres jest czuje w brzuchu ze mnie juz pomalu sciska ale jestem dobrej mysli , z " tym " u gory pogadalam sobie i zostawilam wszystko w rekach losu. Trzymaj sie bedzie dobrze 😘

Cześć dziewczyny jestem tutaj nowa i zarazem przerażona sytuacja 😞 Dziś jest u mnie 5t2d robiłam beta HCG 12.11 - 167 powtórzyłam 14.11 - 377. Za chwilę wybieram się na kolejną bo od wczoraj totalnie ustały mi wszystkie objawy tzn dużo ich nie było tylko lekko bolące sutki przy dotyku oraz lekkie kłucia w macicy i jajnikach. Od wczoraj zero ... Nic kompletnie 😞 Jak u Was z tymi objawami są były ?
w pierwszej ciąży cały pierwszy trymestr krwawilam, plamilam, mialamba4dzo dokuczliwe mdłości ale z piersi właśnie też jakoś tak było, że raz bolały bardzo a raz wcale... chodzilam i je sciskalam żeby sprawdzić czy wszystko ok. Myśl pozytywnie, może wszystko jest dobrze. Każda ciąża jest inna każda kobieta inaczej przeżywa daną ciążę... ważne, żeby się samemu nie dolowac i zamartwiac. Wiem, Łatwo powiedzieć. Na pocieszenie mnie od rana bolą okolice jajników raz z jednej strony raz z drugiej...

Powodzenie na wizytach dziewczyny! Dawajcie znać po!
Co do imion to dla córki juz mamy wybrane od dawna Lilia Róża (Lily - Rose). Dla syna narazie nie mamy, z pierwszym poszlo łatwo i imię było od początku a teraz pustka.
Dziś spalam tragicznie. Moj syn zdecydował się mnie gryźć podczas karmienia. Jeszcze tak źle to nie było. Ugryzł mnie chyba z 5 razy i to tak mocno....
Z objawów ciagle poranne mdlosci ale nie jest źle.
Spadam do pracy zaraz.

Witam, test pozytywny zrobiony 13 w piatek, w sierpniu poronilam w 12 tc. Teraz bedzie dobrze musi byc :) termin wyliczylam na 21.07. Dopiero odkrylam ten temat, niepotrzebnie zakladalam swoj.
Troszke niepokoi mnie brak nabrzmialych i bolesnych piersi. Ostatnio to byl pierwszy znak ciazy, a teraz sa miekkie, zwyczajne. Czuje czasem lekkie klucia w brodawkach, bola moze minimalnie po boku. To dopiero 4t6d. Pozdrowienia dla wszystkich!!
gratuluję i trzymam.kciuki

reklama
Do góry