Sarciasta
Fanka BB :)
Nie hahaha nie skarzyl sieNikt się nie skarżył, że obiad za słony? Bo mój narzeczony to aż sie krzywil a ja sobie jeszcze solilam bo jakies takie nie słone było.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie hahaha nie skarzyl sieNikt się nie skarżył, że obiad za słony? Bo mój narzeczony to aż sie krzywil a ja sobie jeszcze solilam bo jakies takie nie słone było.
Ale fajna niespodzianka mój ma 15 grudnia urodziny, ale ja nie wytrzymałam od razu powiedziałam, tym bardziej że 1,5 roku się staraliśmy Wg aplikacji 11 albo 12 lipca, we wtorek jadę na usg to zobaczę co lekarz jeszxze powie, na 1 wizycie 2 tygodnie temu obstawił mnie lekami z racji mojego wieku i czasu jaki się staraliśmyJa mam syna 12 , córka 10 i najmłodsza 6 lat . Zawsze chciałam mieć dużą rodzinę ale teraz myślę sobie znowu pieluchy , nieprzespane noce itd . Mąż jeszcze nie wie powiem pewnie na święta nie miałam pomysłu na prezent to sam sobie ,, zrobił,, Zresztą jak się dowie to zaraz będzie jęczał żebym na L4 poszła . A na kiedy termin ??
Ja chce poczekać bo miałam historie z poronieniem i niechce za szybko się cieszyć . Jak już wszystko u lekarza potwierdzę to pewnie też powiem . Bo ciężko trzymać język za zębami Ale może powiem że wcześniejszy prezentAle fajna niespodzianka mój ma 15 grudnia urodziny, ale ja nie wytrzymałam od razu powiedziałam, tym bardziej że 1,5 roku się staraliśmy Wg aplikacji 11 albo 12 lipca, we wtorek jadę na usg to zobaczę co lekarz jeszxze powie, na 1 wizycie 2 tygodnie temu obstawił mnie lekami z racji mojego wieku i czasu jaki się staraliśmy
może spróbuj napar z imbiru a dodatki jak do czarnej herbaty mi sam napar z imbiru nie podchodzi ale już w wersji z miodem pomarańcza i szczyptą imbiru jak najbardziej poza tym możesz kawę innej, herbaty owocowe, ziołowe ale nie wszystkie i tu raczej ostrożnieDziewczyny co pijecie? Naczytałam się że nie należy przesadzać z herbata, a ja ostatnio nic innego jak wlasnie herbatę z miodem cytryna pomarańczem i goździkiem bym tylko piła próbowałam wodę z imbirem sobie parzyć i popijac przez cały dzień ale słabo mi to wchodzi @kolor nadzieji wpisz mnie proszę z terminem porodu na 12 lipca i 17 pierwsze usg
W pierwszej ciąży miałam mdłości i jest dziewczynka i na początku bardzo mi twarz wysypało a właściwie brodęU mnie rozpoczął się właśnie etap romantycznych ranków, wieczorów i nocy z toaletą w objęciach.... dzisiaj biegałem przez godzinę jak szalona między łazienką a córka bawiące się w salonie dziwne ale to mnie uspokoiło trochę często słyszy się, że jak męczą mdłości to dziewczynka a jak nie to chłopiec... ( jak wiadomo to hormony i wiele innych czynnikow ma na to wplyw) U Was się to sprawdziło ? jakie macie doswiadczenia w tym teamacie...