reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2021

Hej to mnie też dopisz :) termin porodu 26.07 :) i mam taką propozycję, na mojej grupie w poprzedniej ciąży jedna dziewczyna stworzyła plik w excelu (na google driver i udostępniła) i tam było nasze imię, ile dzieci, skąd jesteśmy, termin porodu, USG itd. i było to jakoś przyczepione na pierwszej stronie i każdy mógł się dodać czy tam tylko ta dziewczna dodawała, nie pamiętam :) może tak by było łatwiej? Oczywiście to tylko propozycja.
Tak chcemy zrobić, tylko czekamy aż zakończy się sezon na lipiec 😂😂😂

reklama
U mnie rozpoczął się właśnie etap romantycznych ranków, wieczorów i nocy z toaletą w objęciach.... dzisiaj biegałem przez godzinę jak szalona między łazienką a córka bawiące się w salonie :( dziwne ale to mnie uspokoiło trochę :) często słyszy się, że jak męczą mdłości to dziewczynka a jak nie to chłopiec... ( jak wiadomo to hormony i wiele innych czynnikow ma na to wplyw) U Was się to sprawdziło ? jakie macie doswiadczenia w tym teamacie...
u mnie się nie sprawdziło, mam dwóch synów i zarówno z jednym jak i z drugim męczyło mnie do 12-13 tygodnia

Poleciałam po chleb bo oczywiście wszystko wczoraj z masłem zjadłam, kupiłam bagietke czosnkową i jakos tak mi się dobrze zrobiło o_O;)
Także u mnie na śniadanie, obiad i kolację chleb z masłem 😂
Miałam zrobić zupę brokułową ale już na samą myśl mi niedobrze

To jest bardzo dobry pomysł ale tak jak dziewczyny piszą dopiero jak watek lipcowy się zamknie i tylko my będziemy miały do niego dostęp[emoji846] ale niestety ja nie będę mogła stworzyć tego pliku bo korzystam z aplikacji ale napewno znajdzie się jakaś chętna duszyczka co się tym zajmie ja oczywiście będę dalej prowadzić kalendarz[emoji4]
Hej to mnie też dopisz :) termin porodu 26.07 :) i mam taką propozycję, na mojej grupie w poprzedniej ciąży jedna dziewczyna stworzyła plik w excelu (na google driver i udostępniła) i tam było nasze imię, ile dzieci, skąd jesteśmy, termin porodu, USG itd. i było to jakoś przyczepione na pierwszej stronie i każdy mógł się dodać czy tam tylko ta dziewczna dodawała, nie pamiętam :) może tak by było łatwiej? Oczywiście to tylko propozycja.

reklama
Do góry