Sechmet
Fanka BB :)
Powodzenia ♡Kochane ja was odpuszczam, ponieważ dzisiaj na wizycie okazało się, że mam termin na 22 czerwca
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Powodzenia ♡Kochane ja was odpuszczam, ponieważ dzisiaj na wizycie okazało się, że mam termin na 22 czerwca
GratulacjeWitam dołączam dumnie do lipcowych mamusiek jako przyszla mama ❤❤ twins wczoraj na usg dwa widoczne serduszka
Oo aż taka duża różnica?Kochane ja was odpuszczam, ponieważ dzisiaj na wizycie okazało się, że mam termin na 22 czerwca
Mi też jest trudno zasnąć , kręcę się,przekładam z boku na bok ,na plecy i nic. Nie wiem czym to jest spowodowane.Jezuuu nie mogę spać, też macie takie ciężkie noce?
Mam podobnie, budzę się i mam mdłości. Jeszcze nie zwymiotowałam bo zajadam je od razu tostem z masłem i przechodzą hehJa dzisiaj rano pierwszy raz zwymiotowałam ;(
Potem do 10.00 caly czas niedobrze , wcisnęłam bułkę z serem na siłę i jest o wiele lepiej.
To chyba prawda ze na mdlosci trzeba po prostu jesc , trochę taka ironia losu ..
Super wieści, dużo zdrówka dla was. Faktycznie ją bardzo przestrzegałam diety gdy miałam cukrzycę i córka urodziła się 2512 i 46 cm.
Ja zawsze jem na mdłości, nawet jak wymiotuje to nie ma nic lepszego niż chleb z masłemJa dzisiaj rano pierwszy raz zwymiotowałam ;(
Potem do 10.00 caly czas niedobrze , wcisnęłam bułkę z serem na siłę i jest o wiele lepiej.
To chyba prawda ze na mdlosci trzeba po prostu jesc , trochę taka ironia losu ..