katherinnn
Fanka BB :)
U mnie to samo, albo w ogóle nie mogę usnąć, albo przebudze się w nocy i już spać nie mogęJezuuu nie mogę spać, też macie takie ciężkie noce?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie to samo, albo w ogóle nie mogę usnąć, albo przebudze się w nocy i już spać nie mogęJezuuu nie mogę spać, też macie takie ciężkie noce?
WitamyWitam dołączam dumnie do lipcowych mamusiek jako przyszla mama ❤❤ twins wczoraj na usg dwa widoczne serduszka
U mnie najgorsze jes siusianie w nocy po 2,3 razy, a jeszcze toaletę mam dość daleko to zdążę się w międzyczasie rozbudzić i potem ciężko zasnąćU mnie to samo, albo w ogóle nie mogę usnąć, albo przebudze się w nocy i już spać nie mogę
Gratuluje! Wizyta na pewnie nie zapomniana!A ja dzisiaj pierwszy raz widziałam bijące serduszka moich fasolek. Niesamowicie przyjemne uczucie ❤ ❤
Gratulujemy i witamy!Witam dołączam dumnie do lipcowych mamusiek jako przyszla mama ❤❤ twins wczoraj na usg dwa widoczne serduszka
Wizyty w toalecie to standard, jak już się przebudze to siusiu musi być, czasem nawet po 4/5 razy latamU mnie najgorsze jes siusianie w nocy po 2,3 razy, a jeszcze toaletę mam dość daleko to zdążę się w międzyczasie rozbudzić i potem ciężko zasnąć
Do mnie chyba nie dotarło jeszcze Do konca ze to dwójka. Może przez strach ze sie znow nie uda. Ja zamiast patrzec na monitor z obrazem usg to patrzylam na lekarza bo nie wierzyłam co on do mnie mówiGratuluje! Wizyta na pewnie nie zapomniana!
Gratulujemy i witamy!
Jak się macie dziewczyny?? Bliźnięta pewnie Was zaskoczyły bardzo, jakby nie patrzeć podwójne szczęście ale i obowiązek heh
Nawet sobie nie wyobrażam jaki szok Na pewno ochłoniesz jeszcze troche czasu maszDo mnie chyba nie dotarło jeszcze Do konca ze to dwójka. Może przez strach ze sie znow nie uda. Ja zamiast patrzec na monitor z obrazem usg to patrzylam na lekarza bo nie wierzyłam co on do mnie mówi
OczywiścieHej. Odebrałam wynik bety z wczoraj, mam 7500, we wtorek było 3200. Mam również wynik progesteronu, wynosi 36 czy jest poprawny?
Witaj,Witam dołączam dumnie do lipcowych mamusiek jako przyszla mama ❤❤ twins wczoraj na usg dwa widoczne serduszka