reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2021

reklama
Ja biore dopelherz mama, I sobie bardzo chwalę, tylko rozłożone w 2 tabletki jedna rano że śniadaniem i 2 przy obiedzie. Ogólnie włączyło mi się ssanie i ciągle głodna chodzę także dla mnie nie ma problemu :) ma 600 mg DHA, a w tym zakresie boję się że mam braki. Gin mojej siostrze od początku polecal

Ja to oprócz braku miesiączki nie mam żadnych prawie objawów. Na wieczór mam jedynie wzdety brzuch i problem z zaparciami. Często mi się tez odbijało. Teraz trochę to mija i aż się boje czy z dzidziusiem wszystko w porządku.. wizyta u gin dopiero w sobotę

Cześć Dziewczyny,

Ja oprócz ogólnego zmęczenia osłabienia dziś czuję delikatny ból w podbrzuszu. Poza tym jest mi stale zimno, choć nie wiem czy to akurat jest spowodowane ciążą czy tylko zeszło się czasowo.

Dziś dzwoniłam do lekarza i umówiłam się na wizytę 19 listopada. Wtedy powinno już być serduszko.

Spokojnego dnia!

hej, a Ty jesteś moją imienniczką i chyba ten sam rocznik?? 😄
No widzisz :) Tak to się układa. Zawsze miło wiedzieć, że ktoś w podobnym wieku jeszcze zachodzi w ciążę. ❤
Ja to oprócz braku miesiączki nie mam żadnych prawie objawów. Na wieczór mam jedynie wzdety brzuch i problem z zaparciami. Często mi się tez odbijało. Teraz trochę to mija i aż się boje czy z dzidziusiem wszystko w porządku.. wizyta u gin dopiero w sobotę
A ja niestety już od ponad tygodnia mam mega objawy. Piersi to oczywiście prawie od początku mam takie, jak by chciały pęknąć, ale zdecydowanie gorsze są mdłości. Mam lepsze i gorsze dni, ale więcej gorszych. Coś okropnego, nie mogę się doczekać, kiedy to się skończy.

reklama
Do góry