Wrzosek
Fanka BB :)
Biorę Folik i witaminę D3.Dziewczyny bierzecie jakieś witaminy?
Ja dokanczam pregna start
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Biorę Folik i witaminę D3.Dziewczyny bierzecie jakieś witaminy?
Nie ma problemu. Tylko zadzwoń do GP jak najszybciej bo mogą mieć mniej terminów teraz! Będzie dobrze!
[dzisisj zadzwonię I się skonsultuje
Czyli mam zadzwonić tam gdzie sie rejestrowalam i poinformować o ciąży tak?Nie wiem nie chodziłam prywatnie ale to co innego jest... Na prawdę mimo, że chcesz rodzic w Polsce.. zarejestruj się tu.. bedziesz miala darmowe prenatalne, usg itp w razie co . tymbradziej, że chcesz zjechać...
To Twoja decyzja ale przemysl to dobrze ..
Tak dokładnie. Oni już Cie umówią... a jeśli nie to pokierują co dalej .Czyli mam zadzwonić tam gdzie sie rejestrowalam i poinformować o ciąży tak?
tak do lekarza rodzinnego tu zwanego GP.. Poinformuje Cię co dalejCzyli mam zadzwonić tam gdzie sie rejestrowalam i poinformować o ciąży tak?
Ja też dokańczam pregna start + Wit c w kropelkach .Moja gin mówiła tylko o kwasie foliowym ale że mówiłam że biorę pregne to powiedziała że to wystarczy .Dziewczyny bierzecie jakieś witaminy?
No to super, mam nadzieję, że uda mi się skończyć opakowanie do wizyty u ginJa też dokańczam pregna start + Wit c w kropelkach .Moja gin mówiła tylko o kwasie foliowym ale że mówiłam że biorę pregne to powiedziała że to wystarczy .
Mi się nie uda bo wizytę mam za tydzień a tabletek na 2 tyg ,zobaczymy co powie .W pregnie są najważniejsze witaminy potrzebne przed jak i w ciąży i przede wszystkim kwas foliowy w dwóch postaciachNo to super, mam nadzieję, że uda mi się skończyć opakowanie do wizyty u gin