reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2021

Tak sobie myśle, ze może za jakieś 2-3 miesiące, kiedy się lepiej poznamy i dojdą nowe przyszłe mamy, zrobimy forum zamknięte? Byłam tu na grupie w 2017r, bardzo się z dziewczynami zżyłysmy, każda opowiadała o swoim życiu i prywatnych sprawach, wiec myśle, ze zamknięta grupa da nam taki komfort i „bezpieczeństwo”. Jak uważacie?
Ja się zgadzam ale to pewnie trzeba poczekać, aż otworzy się temat na sierpień 2021...

reklama
Dziewczyny a czy któraś z was ma może taki dziwny objaw jak wrażenie zatkanego nosa? Ani kataru nie mam, żadnych dolegliwości na przeziębienie, czasem ale naprawdę na krótko zabola zatoki ale nic poza tym. Próbowałam już wszystkiego żeby wywołać ten katar ale nic z tego. Ani krople, ani inhalacje już sama nie wiem co z tym zrobić, jest to trochę upierdliwe, mam słabszy węch a to ludzi stresuje w tych czasach [emoji28]
Słyszałam, że to normalny objaw. Może masc majerankowa do nosa?

Słyszałam, że to normalny objaw. Może masc majerankowa do nosa?
Dla mnie to jest bardzo dziwne bo nie mam żadnych problemów z zatokami, katar miałam dosłownie kilka razy w życiu a z tym to się męczę od weekendu już. Dzisiaj też kupiłam irigasin, przeraża mnie to urządzenie ale może trochę pomoże... Ponad tydzień temu miałam dwa dni kiedy głową mi Pękala i miałam dreszcze, ale bez gorączki - potem się okazało że to chyba było zagnieżdżenie bo dwa dni później zaczęła mi wychodzić kreska na teście [emoji28] Także ja zaczynam moja pierwsza ciążę z bardzo specyficznymi objawami [emoji1787]

Dziewczyny a czy któraś z was ma może taki dziwny objaw jak wrażenie zatkanego nosa? Ani kataru nie mam, żadnych dolegliwości na przeziębienie, czasem ale naprawdę na krótko zabola zatoki ale nic poza tym. Próbowałam już wszystkiego żeby wywołać ten katar ale nic z tego. Ani krople, ani inhalacje już sama nie wiem co z tym zrobić, jest to trochę upierdliwe, mam słabszy węch a to ludzi stresuje w tych czasach [emoji28]
Mam cos takiego od poniedziałku ale raczej myślałam ze to bedzie skutek uboczny sobotniego spaceru. Tylko ja mam nadal dobry węch.

Mam cos takiego od poniedziałku ale raczej myślałam ze to bedzie skutek uboczny sobotniego spaceru. Tylko ja mam nadal dobry węch.
Ja to mam od soboty, a dopiero dzisiaj zauważyłam że węch i smak jakby lekko słabszy. Ale wstałam z łóżka rano z takim poczuciem że dużo tam tego się nazbierało w ciągu nocy... [emoji19]

Dla mnie to jest bardzo dziwne bo nie mam żadnych problemów z zatokami, katar miałam dosłownie kilka razy w życiu a z tym to się męczę od weekendu już. Dzisiaj też kupiłam irigasin, przeraża mnie to urządzenie ale może trochę pomoże... Ponad tydzień temu miałam dwa dni kiedy głową mi Pękala i miałam dreszcze, ale bez gorączki - potem się okazało że to chyba było zagnieżdżenie bo dwa dni później zaczęła mi wychodzić kreska na teście [emoji28] Także ja zaczynam moja pierwsza ciążę z bardzo specyficznymi objawami [emoji1787]
Irigasin źle wspominam 😱

Wybieracie się od razu na zwolnienie czy zamierzacie jeszcze trochę popracować? Ja chętnie skorzystam od razu ze zwolnienia, ponieważ mam kontakt z duża ilością ludzi, a w dzisiejszych, covidowych czasach lepiej dmuchać na zimne..

Mam tak samo, ja wczoraj się podarowałam kamfora i nie czułam jej prawie ale pomogła bo nos się odkorkował i już z rana katar [emoji3]

reklama
Wybieracie się od razu na zwolnienie czy zamierzacie jeszcze trochę popracować? Ja chętnie skorzystam od razu ze zwolnienia, ponieważ mam kontakt z duża ilością ludzi, a w dzisiejszych, covidowych czasach lepiej dmuchać na zimne..
Ja myślę po nowym roku iść, ale zobaczę w jakim stanie jest moja szyjka, bo 2 msc temu miałam zabieg i nie mam 0,8 cm szyjki

Do góry