reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2021

reklama
Ja biore dopelherz mama, I sobie bardzo chwalę, tylko rozłożone w 2 tabletki jedna rano że śniadaniem i 2 przy obiedzie. Ogólnie włączyło mi się ssanie i ciągle głodna chodzę także dla mnie nie ma problemu :) ma 600 mg DHA, a w tym zakresie boję się że mam braki. Gin mojej siostrze od początku polecal

Ja to oprócz braku miesiączki nie mam żadnych prawie objawów. Na wieczór mam jedynie wzdety brzuch i problem z zaparciami. Często mi się tez odbijało. Teraz trochę to mija i aż się boje czy z dzidziusiem wszystko w porządku.. wizyta u gin dopiero w sobotę

Cześć Dziewczyny,

Ja oprócz ogólnego zmęczenia osłabienia dziś czuję delikatny ból w podbrzuszu. Poza tym jest mi stale zimno, choć nie wiem czy to akurat jest spowodowane ciążą czy tylko zeszło się czasowo.

Dziś dzwoniłam do lekarza i umówiłam się na wizytę 19 listopada. Wtedy powinno już być serduszko.

Spokojnego dnia!

hej, a Ty jesteś moją imienniczką i chyba ten sam rocznik?? 😄
No widzisz :) Tak to się układa. Zawsze miło wiedzieć, że ktoś w podobnym wieku jeszcze zachodzi w ciążę. ❤
Ja to oprócz braku miesiączki nie mam żadnych prawie objawów. Na wieczór mam jedynie wzdety brzuch i problem z zaparciami. Często mi się tez odbijało. Teraz trochę to mija i aż się boje czy z dzidziusiem wszystko w porządku.. wizyta u gin dopiero w sobotę
A ja niestety już od ponad tygodnia mam mega objawy. Piersi to oczywiście prawie od początku mam takie, jak by chciały pęknąć, ale zdecydowanie gorsze są mdłości. Mam lepsze i gorsze dni, ale więcej gorszych. Coś okropnego, nie mogę się doczekać, kiedy to się skończy.

reklama
Do góry