reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2021

reklama
@claudii też bym lekkie mdłości chciała mieć bo jakoś tak bardziej ciążowo a tu nic :) pewnie jak już ich dostaniemy to będziemy to przeklinać ;) U mnie właściwie jedyny objaw to że mam bardzo bogate życie w nocy, w poprzedniej ciąży miałam również bardzo realistyczne sny.
To mi przypomina jak pierwsza miesiączkę się dostawało, ja dostałam bardzo późno, nawet po mojej młodszej siostrze, takie wyczekiwanie, a potem klnie się na czym to świat stoi :)

Hej nieśmiało się witam 😉 o ciąży wiem od poniedziałku. W poniedziałek test pozytywny, we wtorek także i beta 802, progesteron 20,5. Termin wypada na 12 lipca ☺️ to był nasz 35 cs i nadal nie mogę uwierzyć że jestem w ciąży 🙈 dziś jest 5+1tc.
Mnie lekko pobolewają piersi albo takie mróweczki czuję ale nie cały czas tylko to tak nachodzi. Od środy mdłości o każdej porze dnia głowie rano i jak robię się głodna. Jadłabym tylko śledzie, ryby, sałatki i rosół 🙈

Hej nieśmiało się witam 😉 o ciąży wiem od poniedziałku. W poniedziałek test pozytywny, we wtorek także i beta 802, progesteron 20,5. Termin wypada na 12 lipca ☺️ to był nasz 35 cs i nadal nie mogę uwierzyć że jestem w ciąży 🙈 dziś jest 5+1tc.
Mnie lekko pobolewają piersi albo takie mróweczki czuję ale nie cały czas tylko to tak nachodzi. Od środy mdłości o każdej porze dnia głowie rano i jak robię się głodna. Jadłabym tylko śledzie, ryby, sałatki i rosół 🙈
Witamy, super ze się udało.
Ile masz lat i czy masz już jakieś dzieci?

Hehe moze to na chlopaka ;) bo mowia ze dziewczynka urode odbiera

Jeszcze z takich przepowiadań naszych babć to jesli w ciazy ciagnue na słone to chlopak a jak na słodkie to dziewczyna. ;)

Hej nieśmiało się witam 😉 o ciąży wiem od poniedziałku. W poniedziałek test pozytywny, we wtorek także i beta 802, progesteron 20,5. Termin wypada na 12 lipca ☺ to był nasz 35 cs i nadal nie mogę uwierzyć że jestem w ciąży 🙈 dziś jest 5+1tc.

Witam witam i gratuluję. Ja od wtorku wiem. Termin według apki na 11.07 a pierwsza wizyta za tydzień 12.11. Mam nadzieję, że będzie widać pęcherzyk

Ja z objawów to tylko chwilami gdzieś macica ciągnie. A tak to sen, drzemki mnie łapią od poniedziałku po 16. I chwilowe uderzenia gorąca. Najgorzej jest w nocy, zaczęłam się budzić co chwila. Tej nocy było najgorzej, siku, gorąco, zimno i tak na przemian. I strasznie chce mi się pić.

reklama
Czy tylko ja nie mam mdłości? ;(
Jestem 5+5 i w sumie to bolą mnie piersi , przez pierwszy tydzień pobolewał brzuch teraz nic.
I rożnie z apetytem , raz mam raz nie
Serio, w internecie tyle czarnych scenariuszy że aż człowiek nie umie pozytywnie mysleć ..

Do góry