G
guest-1672688487
Gość
PreglifeNo mi wychodzi na 15.07
Jaką aplikację ciążową polecacie, z tych darmowych?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
PreglifeNo mi wychodzi na 15.07
Ja kochana mam 38 więc jedziemy na tym samym wózku ja do tego niestety jestem otyłą osobą i tego się najbardziej boję.Może coś więcej o mnie. Mam już 2 córki nastolatki 13 i 11 lat i mam 39 lat.
Bardzo się boję od kiedy test pokazał 2 kreski ale mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze
No ja mam IO też się tego boję. W 1 ciąży miałam cukrzycę ciążową. A ty masz już dzieci?Ja kochana mam 38 więc jedziemy na tym samym wózku ja do tego niestety jestem otyłą osobą i tego się najbardziej boję.
Trzymam kciuki za twoją wizytę.Preglife
No mi wychodzi na 15.07
super że beta ładnie rośnie miałam rację, zostaniemy lipcówkami no ja bym jednak wolała pojedynczą ciążę, bo nad trzecim trochę dumaliśmy czy na pewnoTez mam jutro wizytę miałam mieć w przyszłym tygodniu ale mi odwołali i do wybory jutro albo dopiero 16tego a tyle nie wytrzymam. Będzie dopiero 4+5 wiec może pęcherzyk będzie a może być za wcześnie. Zrobiłam wczoraj kolejną betę wyszła 415 a przyrost po 48h wynosi 117%. Na początku miałam plamienia ale ustały, objawów ciążowych jeszcze żadnych. Ciekawi mnie czy trafią Ci się te bliźniaki, jest szansa że już będą w tym tygodniu serduszka
Ja używam preglife i wylicza mi na 10. 07No mi wychodzi na 15.07
Nie, głównym skladnikiem jest szpinak bo jest pelen kwasu foliowego wlasnie i pomarancza!Mnie tak pobolewa jak na @ i ciągnie od tygodnia. Dziś jakby już trochę mniej. To podobno macica się rozciąga i nie ma się czym martwić. Chociaż przyznam, że czasem zaboli tak konkretnie u mnie też pierwsza ciąża, więc może dlatego tak mocno odczuwam
Próbowałaś migdałów? Mi pomagałyA powiedzcie, dziewczyny, czy macie jakieś sprawdzone sposoby na zgage i wzdęcia?
Trzymaj sie dzielnie i nie poddawaj się, jestem pewna ze niedługo będziesz cieszyć się zdrowym dzidziuniem w brzuchuDziewczyny, żegnam się z wami. Spokojnej ciąży wam życzę
Powodzenia, będę trzymać kciukiJa już niedługo wizyta u ginciekawa jestem czy już będzie serduszko dziś 5+7
Na pewno będzie wszystko dobrze!Ja jak sobie pomyślę ze dzis wizyta to mi żołądek sciska